ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ-ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΝΟΣΟ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ

Θετικός στον κορονοϊό εντοπίστηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων της Ελλάδας,αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι αντιδράσεις ότι ο ίδιος παραπληροφορεί έφεραν τον ίδιο να διαψεύσει ότι νοσεί για δεύτερη φορά.

Όπως ανακοίνωσε μέσω του Twitter, παρά το αρνητικό rapid test που είχε πραγματοποιήσει, ανέβασε πυρετό και τελικά τα αποτελέσματα του pcr έδειξαν ότι νοσεί.

 «Αν και χθες το πρωί όταν βγήκα στην τηλεόραση του Αντ1, έκανα βάσει του εκεί πρωτοκόλλου, rapid test και ήμουν αρνητικός, ξαφνικά το βράδυ ανέβασα πυρετό. Έκανα αμέσως pcr και τα αποτελέσματα που μου ήρθαν τα ξημερώματα με βγάζουν θετικό στον κορονοϊό. Είμαι σχεδόν 49 ετών και ο μόνος λόγος που ξέρω ότι θα το περάσω ήπια είναι το γεγονός ότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος. Καλώ όλους τους συνομηλίκους ειδικά τους μεγαλύτερους από μένα να εμβολιαστούν το δυνατόν συντομότερα. Είναι αδύνατον να προβλέψεις πού και πώς θα το κολλήσεις και είναι κρίμα. Αυτονοήτως μπαίνω σε καραντίνα έως ότου μου περάσει, είμαι όμως καλά και θα εξακολουθήσω να εργάζομαι κανονικά μέσω Διαδικτύου. Όσοι έχω συναντήσει χθες είναι εμβολιασμένοι ευτυχώς και βάσει πρωτοκόλλου δεν μπαίνουν σε καραντίνα, όποτε το γραφείο μου λειτουργεί κανονικά».

Διάφορα σχόλια τα οποία ειπώθηκαν από χρήστες του Twitter, έφεραν τον Άδωνι Γεωργιάδη να διευκρινίσει ότι όντως νόσησε πρώτη φορά με κορονοϊο.

Hot this week

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ: «Για εσένα Γιώργο» – Η συγκινητική αφιέρωση στον Μαζωνάκη στο Βελιγράδι – (Βίντεο)

Μια ξεχωριστή στιγμή χάρισε στο κοινό του Βελιγραδίου ο...

ΣΩΤΗΡΑ: Έκρηξη σε γκαράζ έστειλε 30χρονο στο νοσοκομείο – Σε εξέλιξη οι έρευνες

Σοβαρό τραυματισμό υπέστη 30χρονος το βράδυ της Παρασκευής, μετά...

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Πυρκαγιά σε υπόγειο ξενοδοχείου στην Περνέρα – Προληπτικά απομακρύνθηκαν οι ένοικοι

Πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της Παρασκευής σε υπόγειο ξενοδοχείου...

Topics

ΣΩΤΗΡΑ: Έκρηξη σε γκαράζ έστειλε 30χρονο στο νοσοκομείο – Σε εξέλιξη οι έρευνες

Σοβαρό τραυματισμό υπέστη 30χρονος το βράδυ της Παρασκευής, μετά...

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Πυρκαγιά σε υπόγειο ξενοδοχείου στην Περνέρα – Προληπτικά απομακρύνθηκαν οι ένοικοι

Πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της Παρασκευής σε υπόγειο ξενοδοχείου...

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Απορρίφθηκε το νομοσχέδιο για τον υποβοηθούμενο τερματισμό της ζωής ασθενών σε τελικό στάδιο

Με οριακή πλειοψηφία οι Βρετανοί Βουλευτές απέρριψαν την Παρασκευή...

Related Articles

Popular Categories