«ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ»: ΣΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΙΑΚΚΑ-ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΝΣΑΡΚΩΝΟΥΝ ΡΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ

Πρεμιέρα θα κάνει σε λίγες ημέρες η πολυαναμενόμενη σειρά του Γιώργου Τσιάκκα, «Άγιος Παϊσιος». Η σειρά είναι γραμμένη από τον γνωστό Κύπριο σεναριογράφο Γιώργο Τσιάκκα σκηνοθετήθηκε από τον Στάμο Τσάμη και αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Η σειρά θα προβληθεί μόνο στην PemptousiaTv και είναι παραγωγή  του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός και η εκτέλεση παραγωγής της Green olive.  Στο ρόλο του Αγίου ο Κύπριος ηθοποιός Προκόπης Αγαθοκλέους. Στη  σειρά πρωταγωνιστούν ο Νικήτας Τσακίρογλου, Δρόσος Σκώτης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Δημήτρης Ήμελλος.

Ο πρώτος κύκλος της σειράς θα αποτελείται από εννέα επεισόδιο και ακολουθεί τη ζωή του Αγίου και της οικογένειας του , από την γέννηση του μέχρι την μοναχική κουρά όπου παίρνει και το όνομα Παΐσιος. Παράλληλα, θα ακολουθήσει ο Β κύκλος της σειράς με άλλα εννέα επεισόδια στα οποία θα δούμε την μοναχική πλέον πορεία του Αγίου που ξεκινά από το Άγιο Όρος ,περνά από την μονή Στομίου στην Κόνιτσα , την έρημο του Σινά, και πάλι στο Άγιο Όρος .

Η υποσχόμενη σειρά θα δώσει την ευκαιρία στους τηλεθεατές να ζήσουν τους μεγάλους ασκητικούς αγώνες του Αγίου Παϊσιου, την απίστευτη αγάπη του για τον κόσμο, τα αμέτρητα θαύματα που έκανε και τον απλανή τρόπο με το οποίο οδήγησε χιλιάδες ανθρώπους στον δρόμο του Θεού.

Hot this week

ΑΝΤΡΗ ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ: Pre-wedding beach party με άρωμα Καλοκαιριού λίγο πριν τον γάμο της αδερφής της -(Βίντεο-Φώτο)

Σε καλοκαιρινό mood φαίνεται να γιορτάζει η Άντρη Καραντώνη...

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ STEM Racing της Αμερικανικής Ακαδημίας Λάρνακας: Εμπνέοντας Μαθητές Δημοτικών Σχολείων σε Ολόκληρη την Κύπρο

Στο πλαίσιο εκπαιδευτικής πρωτοβουλίας εκπαιδευτικών του σχολείου μας, σε...

ΈΚΤΗ ΝΙΚΗ για την ομάδα της Toyota στις 24 Ώρες του Le Mans

Η Toyota Racing κατέκτησε μια από τις πιο συναρπαστικές...

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΕΧΝΩΝ FANEROMENI ‘26 στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου

«Μουσικοαφηγηματική παράσταση MYTHOS- Από την Κύπρο στον Κόσμο» Πέμπτη 18/6/2026-...

ΣΩΡΕΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ για το ηλεκτρικό Volvo EX30

Το Volvo EX30 συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στη...

Topics

ΈΚΤΗ ΝΙΚΗ για την ομάδα της Toyota στις 24 Ώρες του Le Mans

Η Toyota Racing κατέκτησε μια από τις πιο συναρπαστικές...

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΕΧΝΩΝ FANEROMENI ‘26 στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου

«Μουσικοαφηγηματική παράσταση MYTHOS- Από την Κύπρο στον Κόσμο» Πέμπτη 18/6/2026-...

ΣΩΡΕΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ για το ηλεκτρικό Volvo EX30

Το Volvo EX30 συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στη...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΙΜΑΤΟΣ: Στην τελική ευθεία η μεγάλη αναμέτρηση προσφοράς ζωής

Λίγες μέρες απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του «Πρωταθλήματος Αίματος»,...

Related Articles

Popular Categories