ΆΝΝΑ ΜΠΕΖΑΝ: ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΦΤΥΣΕ Η ΤΑΜΙΑΣ ΕΝΟΣ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ (βίντεο)

Ένας ρόλος ήταν αρκετός για να αλλάξει τη ζωή και την καθημερινότητα μιας από τις πρωταγωνίστριες της πετυχημένης σειράς «8 Λέξεις» αφού όπως αναφέρει ο κόσμος στον δρόμο την βρίζει και την φωνάζει αντροχωρίστρα.

Παρόλο που τα γυρίσματα έχουν τελειώσει εντούτοις η ηθοποιός Άννα Μπεζάν συνεχίζει να υπάρχει μέσα στο μυαλό των τηλεθεατών ότι είναι η αντροχωρίστρα της σειράς χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι απλά είναι ένας τηλεοπτικός ρόλος. Η ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή «Love it» μίλησε για την συνεργασία της με τον Αλέξη Παππά στην σειρά 8 λέξεις, ενώ αποκάλυψε πώς την συμπεριφέρεται ο κόσμος στο δρόμο.

«Εδώ και ένα μήνα έχουν τελειώσει τα γυρίσματα για τις 8 Λέξεις. Δεν είμαι κακιά στις 8 Λέξεις, ερωτευμένη είμαι με έναν ανασφαλή άντρα. Αλλά ναι, θα σταματήσω πια να είμαι η κακιά. Στο δρόμο ο κόσμος με βρίζει, πολλές φορές δεν με εξυπηρετούν και με φωνάζουν αντροχωρίστρα. Είναι σουρεάλ αυτό! Έχω πάει σε σούπερ μάρκετ στην Κύπρο και μόνο που δεν με έφτυσε η ταμίας»

Η ίδια ανέφερε ότι η ζωή της κάλλιστα μπορούσε να γίνει ταινία «Η ζωή μου θα μπορούσε να γίνει ταινία. Είναι άβολο διαρκώς να εμφανίζεται μπροστά το παρελθόν μου. Κατά καιρούς μου χρεώνουν σχέσεις, αυτή τη στιγμή είμαι μόνη μου. Με τον Δημήτρη Καραδήμο ήμασταν μαζί λίγους μήνες, αλλά έληξε γρήγορα λόγω δουλειάς, λόγω… θέλω».

https://youtu.be/nEDVY1YTgok

Hot this week

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο 28χρονη – Νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλική κάκωση

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας νοσηλεύεται 28χρονη, η οποία τραυματίστηκε...

ΜΕΛΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ: Ο Λευκός Οίκος της αποδίδει τη συμφωνία για κατάπαυση πυρός σε Oυκρανική πόλη – Πότε τίθεται σε ισχύ

Μια προσωρινή κατάπαυση του πυρός στην ουκρανική πόλη Ολέσκι,...

Topics

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο 28χρονη – Νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλική κάκωση

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας νοσηλεύεται 28χρονη, η οποία τραυματίστηκε...

ΔΙΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ: Στο στόχαστρο ο πατέρας για όσα φέρεται να περνούσε το παιδί – «Εμένα πυροβολούν»

Φωνές, έντονες αντιπαραθέσεις και προειδοποιήσεις από την έδρα σημάδεψαν...

ΣΙΚΕΛΙΑ: Iσχυρός σεισμός 5,7 Ρίχτερ – Εκκενώθηκαν σχολεία και δημοτικά κτίρια-(Bίντεο)

Σειρά σεισμικών δονήσεων καταγράφηκε την Παρασκευή στη θαλάσσια περιοχή...

Related Articles

Popular Categories