ΆΝΝΑ ΜΠΕΖΑΝ: ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΦΤΥΣΕ Η ΤΑΜΙΑΣ ΕΝΟΣ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ (βίντεο)

Ένας ρόλος ήταν αρκετός για να αλλάξει τη ζωή και την καθημερινότητα μιας από τις πρωταγωνίστριες της πετυχημένης σειράς «8 Λέξεις» αφού όπως αναφέρει ο κόσμος στον δρόμο την βρίζει και την φωνάζει αντροχωρίστρα.

Παρόλο που τα γυρίσματα έχουν τελειώσει εντούτοις η ηθοποιός Άννα Μπεζάν συνεχίζει να υπάρχει μέσα στο μυαλό των τηλεθεατών ότι είναι η αντροχωρίστρα της σειράς χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι απλά είναι ένας τηλεοπτικός ρόλος. Η ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή «Love it» μίλησε για την συνεργασία της με τον Αλέξη Παππά στην σειρά 8 λέξεις, ενώ αποκάλυψε πώς την συμπεριφέρεται ο κόσμος στο δρόμο.

«Εδώ και ένα μήνα έχουν τελειώσει τα γυρίσματα για τις 8 Λέξεις. Δεν είμαι κακιά στις 8 Λέξεις, ερωτευμένη είμαι με έναν ανασφαλή άντρα. Αλλά ναι, θα σταματήσω πια να είμαι η κακιά. Στο δρόμο ο κόσμος με βρίζει, πολλές φορές δεν με εξυπηρετούν και με φωνάζουν αντροχωρίστρα. Είναι σουρεάλ αυτό! Έχω πάει σε σούπερ μάρκετ στην Κύπρο και μόνο που δεν με έφτυσε η ταμίας»

Η ίδια ανέφερε ότι η ζωή της κάλλιστα μπορούσε να γίνει ταινία «Η ζωή μου θα μπορούσε να γίνει ταινία. Είναι άβολο διαρκώς να εμφανίζεται μπροστά το παρελθόν μου. Κατά καιρούς μου χρεώνουν σχέσεις, αυτή τη στιγμή είμαι μόνη μου. Με τον Δημήτρη Καραδήμο ήμασταν μαζί λίγους μήνες, αλλά έληξε γρήγορα λόγω δουλειάς, λόγω… θέλω».

https://youtu.be/nEDVY1YTgok

Hot this week

ΣΤΟΥΣ 39°C Ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ: «Καμίνι» σήμερα η Κύπρος – Μικρή ανάσα από αύριο

Στο… φουλ ανεβαίνει σήμερα η θερμοκρασία στην Κύπρο, με...

ΠΟΠΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ: Πότε θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία – Η τελευταία της επιθυμία

Με μια τελευταία επιθυμία που αποτυπώνει τον δικό της...

«ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ, ΗΡΩΙΔΑ ΜΑΝΑ»: Τα συγκινητικά μηνύματα για την Πόπη Χριστοφόρου, τη μητέρα των διδύμων του Μαρί

Με συγκίνηση και βαθιά θλίψη αποχαιρετούν την Πόπη Χριστοφόρου,...

ΕΚΟΙΜΗΘΗ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ: Έφυγε ο «Ακρίτας» της ερήμου του Ιορδάνη – Η ιδιαίτερη σχέση με τον μικρό Λάμπρο Καλλένο

Μια συγκινητική ανάμνηση από τον μικρό Λάμπρο Καλλένο επανέρχεται...

Topics

ΣΤΟΥΣ 39°C Ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ: «Καμίνι» σήμερα η Κύπρος – Μικρή ανάσα από αύριο

Στο… φουλ ανεβαίνει σήμερα η θερμοκρασία στην Κύπρο, με...

ΠΟΠΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ: Πότε θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία – Η τελευταία της επιθυμία

Με μια τελευταία επιθυμία που αποτυπώνει τον δικό της...

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ: Ο 7χρονος Χάρης Αντωνίου και το μεγάλο του πάθος για το ποδόσφαιρο

Ο 7χρονος Χάρης Αντωνίου είναι ένας μικρός μπόμπιρας με...

Related Articles

Popular Categories