Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΣΕΛΙΝ ΝΤΙΟΝ: To νέο συγκινητικό μήνυμα της-«Δεν τα παρατάω!»-Ακύρωσε την παγκόσμια περιοδεία...

ΣΕΛΙΝ ΝΤΙΟΝ: To νέο συγκινητικό μήνυμα της-«Δεν τα παρατάω!»-Ακύρωσε την παγκόσμια περιοδεία της

-

- Advertisement -
my office

Η Σελίν Ντιόν ανακοίνωσε ότι η παγκόσμια περιοδεία της αναβάλλεται καθώς η τραγουδίστρια αντιμετωπίζει σοβαρό ζήτημα με την υγεία της.

H πετυχημένη ερμηνεύτρια διαγνώστηκε με σύνδρομο του δύσκαμπτου ατόμου τον Δεκέμβριο του 2022, και μοιράστηκε δημοσίευση εκφράζοντας τη θλίψη της.

«Λυπάμαι πολύ που σας απογοητεύω όλους για άλλη μια φορά. Δουλεύω πολύ σκληρά για να ανακτήσω τη δύναμή μου, αλλά η περιοδεία μπορεί να είναι πολύ δύσκολη ακόμα και όταν είσαι 100%. Δεν είναι δίκαιο για εσάς που αναβάλλονται τα shows, και παρόλο που μου ραγίζει την καρδιά, είναι καλύτερο να ακυρώσουμε τα πάντα τώρα μέχρι να είμαι πραγματικά έτοιμη να επιστρέψω ξανά στη σκηνή».

«Θέλω να ξέρετε όλοι, δεν τα παρατάω… και ανυπομονώ να σας ξαναδώ!». «Είχα προβλήματα με την υγεία μου εδώ και πολύ καιρό και ήταν πολύ δύσκολο για μένα να αντιμετωπίσω τις προκλήσεις μου και να μιλήσω για όλα όσα έχω περάσει. Πρόσφατα διαγνώστηκα με μια πολύ σπάνια νευρολογική διαταραχή που ονομάζεται Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου και επηρεάζει 1 στους 1.000.000 ανθρώπους», είχε αναφέρει σε βίντεό της το 2022.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: