Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSVIRAL: Απέλυσαν καθηγήτρια… επειδή χόρευε αισθησιακά με μαθητές στην τάξη- Δείτε τα...

VIRAL: Απέλυσαν καθηγήτρια… επειδή χόρευε αισθησιακά με μαθητές στην τάξη- Δείτε τα βίντεο

-

- Advertisement -
my office

Τον δρόμο της απόλυσης φαίνεται πώς πήρε μία εκπαιδευτικός στη Βραζιλία, επειδή χόρευε αισθησιακά με μαθητές της στην τάξη την ώρα του μαθήματος και δημοσιεύει τα σχετικά βίντεο στο Tik-Τοκ.

Η πιο πρόσφατη δουλειά της Cibelly Ferreira ήταν σε ένα σχολείο ξένων γλωσσών όπου έχει καταγραφεί να χορεύει με τους μαθητές της μέσα στην τάξη.

Οι σελίδες της στο TikTok και το Instagram είναι γεμάτες με βίντεο της νεαρής καθηγήτριας να λικνίζει τους γοφούς της και χορεύει αισθησιακά μαζί με τους μαθητές της στην τάξη και να ποζάρει μόνη της έξω από την τάξη με μαγιό και άλλα ρούχα. Μαζί με τις χορευτικές της κινήσεις, η Ferreira έχει επίσης επικριθεί στο διαδίκτυο για την ενδυμασία της στην τάξη, η οποία περιλαμβάνει crop tops ή κοντά και χαμηλοκομμένα φορέματα.

Η Ferreira άρχισε να δημοσιεύει βίντεο από τις αλληλεπιδράσεις της στην τάξη μαζί με βίντεο της μετά το μάθημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου έχει συγκεντρώσει 9,7 εκατομμύρια οπαδούς στο TikTok και 1,2 εκατομμύρια οπαδούς στο Instagram.

Σύμφωνα με τη nypost, δεν είναι σαφές πότε δημιουργήθηκαν οι λογαριασμοί, αλλά μαζί με τους συνήθεις λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ferreira έχει αρκετές σελίδες σε ερωτικούς ιστότοπους, συμπεριλαμβανομένων των OnlyFans και PornHub.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: