Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΙΔΡΥΜΑ ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΥ: Τα φωτεινά χρώματα έξω από την Παιδοογκολική-Παιδοαιματολογική κλινική του...

ΙΔΡΥΜΑ ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΥ: Τα φωτεινά χρώματα έξω από την Παιδοογκολική-Παιδοαιματολογική κλινική του Μακάρειου Νοσοκομείου-Τέθηκε ο επόμενος στόχος- (Φώτο)

-

- Advertisement -
my office

Μια όμορφη ενέργεια πήρε σάρκα και οστά από το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου και τους εθελοντές του για την διαμόρφωση της Παιδοογκολικής-Παιδοαιματολογικής κλινικής στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Οι χώροι διαμορφώθηκαν προσφέροντας φωτεινά χρώματα, όπως άλλωστε, είναι και τα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί.

Το «στοίχημα» που είχε βάλει ο πρόεδρος του Ιδρύματος Αλκίνοος Αρτεμίου, Αρτέμης Αρτεμίου και οι εθελοντές, υλοποιήθηκε με την άδεια και καθοδήγηση της διοίκησης του νοσοκομείου και της κλινικής και χάρη στην οικονομική ηθική, υλική και χειρονακτική βοήθεια των εθελοντριών και εθελοντών του Ιδρύματος Αλκίνοος Αρτεμίου.

Μια ενέργεια αξιέπαινη που πραγματοποιήθηκε χάριν όλων των εθελοντών και με πρωτοβουλία του Ιδρύματος Αλκίνοος Αρτεμίου. Όπως είναι γνωστό η δημιουργία του ιδρύματος έγινε το 2021, εις μνήμη του Αλκίνοου Αρτεμίου ο οποίος  έφυγε από τη ζωή στις 9 Δεκεμβρίου 2020. Όπως αναφέρεται και στην σελίδα του Ιδρύματος Αλκίνοος Αρτεμίου τέθηκε ήδη ο επόμενος στόχος του κοινωφελούς ιδρύματος.

«Με περηφάνια και χαρά παραδόθηκαν, και τυπικά, τα έργα εξωραϊσμού στο αίθριο έξω από την παιδοογκολική – παιδοοαιματολιγική κλινική του Μακάρειου Νοσοκομείου. Ο στόχος επιτεύχθηκε με την άδεια και καθοδήγηση της διοίκησης του νοσοκομείου και της κλινικής και χάρις στην οικονομική – ηθική – υλική – χειρονακτική βοήθεια των εθελοντριών και εθελοντών μας. Τέθηκε ήδη ο επόμενος στόχος για την επιτυχία του οποίου είμαστε σίγουροι καθώς στηριζόμαστε στα υπέροχα πρόσωπα που μας βοηθούν και μας στηρίζουν ποικιλοτρόπως».

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΈΛΕΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Ο γάμος της παρουσιάστριας με τον εκλεκτό της...

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνει σήμερα Σάββατο 3 Ιουνίου η γνωστή παρουσιάστρια του Omega, Έλενα Θεοδώρου με τον αγαπημένο της επιχειρηματία, Γιώργο Γεωργίου. Λίγο...