Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: To μήνυμα του για τη «Γη της Ελιάς»-«Μη σοκάρεστε από...

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: To μήνυμα του για τη «Γη της Ελιάς»-«Μη σοκάρεστε από τις σκηνές που προβλήθηκαν»

-

- Advertisement -
my office

Συνταρακτικός είναι ο επίλογος του Αλέξη και της Μυρτάλης στην δημοφιλή σειρά «Γη της Ελιάς». Πραγματικά ένα επεισόδιο που τόσο η ερμηνεία της ηθοποιού Αφροδίτη Λιάντου έως Μυρτάλη και του Αλέξανδρου Σκουρλέτη έως Αλέξη καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό το οποίο εξέφρασε διάφορες απόψεις. Την δική του απάντηση μέσω διαδικτύου έδωσε ο Κύπριος σκηνοθέτης, Ανδρέας Γεωργίου.

Η σειρά που ανέδειξε την υποκριτική της Αφροδίτης Λιάντου και του Αλέξη Σκουρλέτη οι οποίοι θέλησαν να αποχαιρετήσουν την σειρά, άφησαν τα καλύτερα σχόλια στους φανατικούς θαυμαστές τους αναδεικνύοντας την υποκριτική τους. Ο Κύπριος σκηνοθέτης μέσα από την ανάρτησή του, θέλησε να δώσει μια απάντηση αφήνοντας το δικό του μήνυμα μιλώντας για το συνταρακτικό φινάλε της ερμηνείας και των σκηνών των δύο ηθοποιών .

«Με αφορμή την προβολή του χθεσινού επεισοδίου της σειράς Γη της σειράς θέλω να υπενθυμίσω πως τον σεβασμό, την εκτίμηση, την αξία της ίδιας της ύπαρξης μας, τα απαιτούμε απόλυτα και ολοκληρωτικά. Δεν υπάρχει “έρωτας” που δεν μας σέβεται. Δεν υπάρχει “έρωτας” που δεν μας εκτιμά. Τα τελευταία χρόνια όλο και πιο συχνά μαθαίνουμε ιστορίες κακοποίησης γυναικών – κυρίως ιστορίες με θανάσιμο φινάλε. Όπως αυτό που χθες βράδυ παρακολουθήσαμε στη ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ. Μη σοκάρεστε από τις σκηνές που προβλήθηκαν. Συνήθως η ζωή, γράφει πιο άγρια σενάρια. Θυμήσου να σε αγαπάς κάθε μέρα»

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: