Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSTΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΑΠΑΤΗ: Aπέσπασαν από 87χρονη χρηματικό ποσό-Της είπαν ότι απήγαγαν την κόρη...

TΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΑΠΑΤΗ: Aπέσπασαν από 87χρονη χρηματικό ποσό-Της είπαν ότι απήγαγαν την κόρη και τον σύζυγό της-Κύπρος 2023

-

- Advertisement -
my office

Με νέα μορφή τηλεφωνική απάτης βρίσκεται η Αστυνομία μετά από χθεσινές καταγγελίες πολιτών, ότι άγνωστοι μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας προσπαθούν να αποσπάσουν χρηματικά ποσά.

Μια 87χρονη έπεσε θύμα απάτης μετά από καταγγελία της ότι γύρω στις 3 μ.μ. δέχθηκε τηλεφώνημα στο σταθερό τηλέφωνο του διαμερίσματός της στην Λάρνακα, από άγνωστο άνδρα, ο οποίος της ανέφερε ψευδώς ότι είχε απαγάγει την κόρη και το σύζυγό της και της ζήτησε €10,000 για να τους αφήσει ελεύθερους. Ο άγνωστος της ανέφερε επίσης ότι άλλο πρόσωπο θα μετέβαινε στο διαμέρισμά της, ώστε να παραλάβει τα χρήματα.

Η παραπονούμενη φοβισμένη πείστηκε από τα λεγόμενα του αγνώστου και λίγη ώρα αργότερα, άγνωστο πρόσωπο την επισκέφθηκε στο διαμέρισμά της, για να παραλάβει τα χρήματα. Η 87χρονη, του επέτρεψε να εισέλθει στο διαμέρισμα και του υπέδειξε μια μικρή βαλίτσα, εντός της οποίας είχε φυλαγμένο το χρηματικό ποσό των €27,000. Ο άγνωστος πήρε τη βαλίτσα και αποχώρησε από το διαμέρισμα.

Κατά τη χθεσινή μέρα, η Αστυνομία στη Λάρνακα, δέχθηκε άλλες εφτά καταγγελίες, όπου άγνωστός προσπάθησε να ξεγελάσει κυρίως ηλικιωμένα πρόσωπα και να τους αποσπάσει χρηματικά ποσά, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΈΛΕΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Ο γάμος της παρουσιάστριας με τον εκλεκτό της...

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνει σήμερα Σάββατο 3 Ιουνίου η γνωστή παρουσιάστρια του Omega, Έλενα Θεοδώρου με τον αγαπημένο της επιχειρηματία, Γιώργο Γεωργίου. Λίγο...