Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚAIΡΟΣ: Ψηλή η θερμοκρασία αλλά αναμένονται και βροχές - Αραιή...

ΚAIΡΟΣ: Ψηλή η θερμοκρασία αλλά αναμένονται και βροχές – Αραιή σκόνη στην ατμόσφαιρα

-

- Advertisement -
my office

Στην ατμόσφαιρα, κατά διαστήματα θα αιωρείται αραιή σκόνη, η οποία ωστόσο, υποχωρεί σταδιακά από απόψε.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά το απόγευμα, θα παρατηρούνται κατά τόπους αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, ενώ προοδευτικά μέχρι το μεσημέρι θα πνέουν μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Παροδικά, στα νοτιοδυτικά παράλια θα πνέουν μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα αρχικά θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο σταδιακά μέχρι το απόγευμα θα καταστεί λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 32 στα νότια παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο αργότερα στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από βορειοδυτικές διευθύνσεις και στα βόρεια παράλια νοτιοδυτικοί, αρχικά μέτριοι και τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Σταδιακά όμως, οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 16 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση την Πέμπτη, μη αξιόλογη μεταβολή την Παρασκευή και μικρή άνοδο το Σάββατο, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: