Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΒΑΣΟΥΛΑ-ΕΦΡΑΙΜΙΑ: Χειρουργείται αυτή την ώρα το 5μηνών κοριτσάκι- Η επιθυμία της μητέρας

ΒΑΣΟΥΛΑ-ΕΦΡΑΙΜΙΑ: Χειρουργείται αυτή την ώρα το 5μηνών κοριτσάκι- Η επιθυμία της μητέρας

-

- Advertisement -
my office

Στο χειρουργείο του νοσοκομείου Schneider Παίδων στο Ισραήλ βρίσκεται αυτή την ώρα η μικρή Βασούλα -Εφραιμία για την οποία διεξάγεται Παγκύπριος έρανος για τα έξοδα της νοσηλείας της οικογένειας που τον τελευταίο διαμένουν στο Ισραήλ.

Πριν από λίγη ώρα η μητέρα της μικρής, Δέσπω Θεοφίλου προέβη σε μια συγκινητική ανάρτηση ζητώντας από τον κόσμο να προσευχηθεί για το μικρό της αγγελούδι.

«Λίγα λεπτά έχουν απομείνει γλυκό μου θαυματακι για το πρώτο μας μεγάλο χειρουργείο. Το ξέρω είσαι τόσο δυνατή μαχήτρια μου που όλα θα πάνε καλά ψυχούλα μου. Ο Χριστός, η Παναγίτσα ,ο Άγιος Εφραίμ και όλοι άγιοι θα είναι στο προσκέφαλο σου Άγγελε μου και το ξέρω όλα θα πάνε καλά..!

Μπορεί να μην έχεις μιλήσει ακόμη αλλά τα μάτια σου όλα τα λένε ψυχή μου, όλα τα καταλάβεις γλυκό μου μικρό πλασματάκι και η μανούλα όπως και ο μπαμπάς και η θεία θα είναι δίπλα σου μέχρι το τέλος. Η προσευχές μας όπως εμάς αλλά και όλου του κόσμου είναι μαζί σου μικρή μας μαχήτρια και όλα θα πάνε καλά.

Σ΄ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΜΑΣ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ»

Να θυμίσουμε, ότι για πεντέμισι μήνες οι γονείς της έξι μηνών Βασούλας-Εφραίμια, Δέσπω Θεοφίλου και Λοϊζος Λοϊζου, βρίσκονται Ισραήλ για να είναι δίπλα στο πλευρό της δεύτερης κόρης τους. Παρ’ όλο που το κράτος έχει αναλάβει τα έξοδα της νοσηλείας της μικρής εντούτοις τα έξοδα παραμονής της οικογένειας είναι ασύμφορα.

Τα έξοδα της οικογένειας καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής τους στο Ισραήλ είναι παρά πολλά και έτσι η οικογένεια μετά από τη σχετική άδεια διεξάγει έρανο με αριθμό 08/2022 υπέρ της Βασούλας Λοϊζου.

Για εισφορές αποταθείτε στους πιο κάτω λογαριασμούς

ΤΡΆΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ

1. IBAN NUMBER: http://CY66 0020 0195 0000 3570 3847 6713 ΒΑΣΟΥΛΑ ΛΟΪΖΟΥ

SWIFT NUMBER: http://BCYPCY2N

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: