Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ: Καταγγελία για εργοδότηση αισθητικού στο Προεδρικό-Εξετάζεται η περίπτωση - (Βίντεο)

ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ: Καταγγελία για εργοδότηση αισθητικού στο Προεδρικό-Εξετάζεται η περίπτωση – (Βίντεο)

-

- Advertisement -
my office

Μια νέα καταγγελία έγινε στην Ελεγκτική Υπηρεσία η οποία αφορά την πρόσληψη μιας αισθητικού ως γραμματειακό προσωπικό στο Προεδρικό. Στην αποκάλυψη της είδησης προέβη η εφημερίδα Αλήθεια και επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, Μάριος Πετρίδης.

Ο Μάριος Πετρίδης ανέφερε στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» στον ΑΝΤ1 ότι «αυτά τα σοβαρά θέματα πρέπει να τύχουν νομοθετικής ρύθμισης. Δεν πρέπει αυτοί οι διορισμοί οι οποίοι εξορισμού είναι κακοί, εξ’ ορισμού τους θεωρούμε ως μια αβαρία προς το σύστημα ισονομίας και ισοπολιτείας της Δημοκρατίας, να είναι ανεξέλεγκτοι με αποφάσεις και ακυρώσεις αποφάσεων του υπουργικού συμβουλίου». Πρόσθεσε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε στον Γενικό Ελεγκτή κατά την πρόσφατη συνάντησή τους ότι θα εφαρμόσει τα κριτήρια της νομοθεσίας των κοινοβολευτικών συνεργατών, ακόμη και πριν την ψήφιση της νομοθεσίας, «η οποία δεν ξέρουμε πότε θα ψηφιστεί και ποια μορφή θα έχει», όπως συμπλήρωσε.

«Σε δυο-τρεις εβδομάδες που θα πάμε επί τόπου για να κάνουμε τον έλεγχο θα δούμε την εφαρμογή αυτού του μέτρου ή όχι» ανέφερε.

Απαντώντας σε ερώτηση του Νικήτα Κυριάκου ποια προσόντα πρέπει να έχει το γραμματειακό προσωπικό, ο κ. Πετρίδης ανέφερε ότι για τα καθήκοντα αυτά δεν χρειάζεται πτυχίο πανεπιστημίου αλλά δεν πρέπει να προσλαμβάνονται άτομα με τον μανδύα του συμβούλου για να εκτελούν άλλα καθήκοντα. «Αυτά ελέγχονται και αυτό θα το ελέγξουμε» πρόσθεσε.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: