Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-EUROVISION 2023: Ποια είναι η κριτική επιτροπή που βαθμολόγησε με 4 βαθμούς...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-EUROVISION 2023: Ποια είναι η κριτική επιτροπή που βαθμολόγησε με 4 βαθμούς το Κυπριακό τραγούδι-Τα επαγγέλματα και τα ονόματα των πέντε ατόμων που σκόρπισαν αντιδράσεις

-

- Advertisement -
my office

Σε μεγάλο θέμα εξελίσσεται η βαθμολογία της κριτικής επιτροπής της ΕΡΤ που ψήφισε για το Κυπριακό τραγούδι στην Eurovision. Oι αντιδράσεις και τα σχόλια ποικίλουν ενώ οι φανατικοί θαυμαστές του μουσικού διαγωνισμού ζητούν επί πίνακι τα …κεφάλια των κριτών.

Τα πέντε άτομα που απάρτισαν την κριτική επιτροπή της ΕΡΤ ώστε το τραγούδι της Κύπρου να μην μπει τουλάχιστον στα δέκα καλύτερα αποτελούνται από τρεις ραδιοφωνικούς παραγωγούς, έναν διευθυντή ραδιοφώνου και έναν σύμβουλο προγραμμάτων ραδιοφώνων.. Τα συγκεκριμένα άτομα έχουν αρκετή πείρα στα μουσικά δρώμενα της Ελλάδας αλλά δεν γνωρίζουμε εάν όντως τα μουσικά τους γούστα είναι και τα καλύτερα, εάν σκεφτεί κανείς ότι το δωδεκάρι πήρε το τραγούδι του Βελγίου. (Δέστε το τραγούδι)

Αρκετοί Κύπριοι έχουν ξεφύγει από το θέμα της Eurovision και με τις αναρτήσεις τους και έχουν πολιτικοποιήσει το θέμα χωρίς ωστόσο να υπάρχει λόγος. Απλά τα γούστα φαίνεται της συγκεκριμένης επιτροπής διαφέρουν κατά πολύ από το μέσο πολίτη και φανατικούς θαυμαστές της Eurovision.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, τα πέντε άτομα της κριτικής επιτροπής που έδωσαν το τεσσάρι του τραγουδιού στην Κύπρου είναι:

Εύα Θεοτοκάτου -Ραδιοφωνική παραγωγός

Κλαούντια Ματολα- Ραδιοφωνική παραγωγός

Τάκης Γιαννούτσος- Ραδιοφωνικός παραγωγός-παρουσιαστής

Χρήστος Γιακουμόπουλος-Διευθυντής ραδιοφώνου

Νίκος Νικολακόπουλος (πρόεδρος)-Σύμβουλος προγράμματος των ραδιοφώνων της Ελληνικής Ραδιοφωνίας ΕΡΤ

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: