Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSKAIΡΟΣ: Βροχές και καταιγίδες αλλά και σκόνη – Mέχρι πότε θα διαρκέσουν

KAIΡΟΣ: Βροχές και καταιγίδες αλλά και σκόνη – Mέχρι πότε θα διαρκέσουν

-

- Advertisement -
my office

Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη μέχρι και το Σάββατο. Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αρχικά πιθανό να πέσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές, ενώ το απόγευμα δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά,τα νότια και το εσωτερικό.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν μέχρι το απόγευμα μέτριοι 4 και παροδικά στα προσήνεμα παράλια, ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα ανατολικά παράλια και μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 26 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ αλλά αρχικά στα προσήνεμα παράλια μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα ανατολικά, μέχρι ταραγμένη στα νότια, και ταραγμένη στα δυτικά και τα βόρεια. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 18 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 16 στα υπόλοιπα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο για να κυμανθεί λίγο πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: