Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZEUROVISION: Aντιδράσεις για το υπέρογκο κόστος της αποστολής-Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

EUROVISION: Aντιδράσεις για το υπέρογκο κόστος της αποστολής-Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

-

- Advertisement -
my office

Αντιδράσεις δέχεται η ΕΡΤ από τον κόσμο λόγω του αποκλεισμού της Ελλάδας από τον τελικό της Eurovision. Tα ελλαδικά μέσα ενημέρωσης μιλούν για το υπέρογκο ποσό που δαπανήθηκε αλλά και για τον τρόπο που επιλέχθηκε ο 16χρονος ερμηνευτής, Βίκτωρ Βερνίκο

O Βίκτωρα Βερνίκο ερμήνευσε το «What They Say», μία μπαλάντα που ο ίδιος έγραψε στα 14 του, για να μοιραστεί ένα προσωπικό του βίωμα. Τη σκηνική παρουσία είχε ο διευθυντής Μπαλέτου της Λυρικής Σκηνής Κωνσταντίνος Ρήγος και την ενδυματολογική επιμέλεια του ο Γιώργος Σεγρεδάκης.

«Η επιλογή της φετινής συμμετοχής μας στη Eurovision προέκυψε για πρώτη φορά με τη συμμετοχή κοινού και επιτροπής, όπως ακριβώς φέτος θα επιλέγει άλλωστε και ο νικητής της Eurovision με βάση τους νέους κανονισμούς ψηφοφορίας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού. Το «What They Say» ήταν το μόνο τραγούδι από τα πέντε υποψήφια το οποίο τόσο η επιτροπή της ΕΡΤ όσο και το κοινό ψήφισαν και οι δύο στη δεύτερη θέση και έτσι, κατά συνέπεια, του έδωσαν το «διαβατήριο» να ταξιδέψει στο Λίβερπουλ».

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι για το πώς επιλέχθηκε το συγκεκριμένο τραγούδι αλλά και για το ποσό που λέγεται ότι άγγιξε τα 550.000 ευρώ.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: