Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕΛΙΝΑΣ: Μισό εκατομμύριο ευρώ για ψυχική οδύνη στην οικογένεια της 4χρονης-Έχασε...

ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕΛΙΝΑΣ: Μισό εκατομμύριο ευρώ για ψυχική οδύνη στην οικογένεια της 4χρονης-Έχασε τη ζωή της το 2015

-

- Advertisement -
my office

Η μικρή Μελίνα έχασε τη ζωή της, το 2015 μετά από επέμβαση για «κρεατάκια». Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που βγήκαν στην δημοσιότητα το νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε η εγχείρηση υποχρεούται να καταβάλλει μισό εκατομμύριο ευρώ για ψυχική οδύνη στην οικογένεια της 4χρονης.

Σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ υποχρεούται να καταβάλλει το Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου στην οικογένεια της μικρής η οποία έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα της 29ης Δεκεμβρίου του 2015. Το Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Ηρακλείου, με απόφαση που εξέδωσε πριν λίγες ημέρες για την πολύκροτη υπόθεση, αποφαίνεται ότι λάθη και παραλείψεις των οργάνων του νοσοκομείου συνδέονται αιτιωδώς με το θάνατο της 4χρονης Μελίνας και ως εκ τούτου θεμελιώνεται η σχετική αποζημιωτική ευθύνη για την αποκατάσταση της ψυχικής οδύνης που υπέστησαν στενά συγγενικά πρόσωπα του άτυχου παιδιού.

Ο Άρειος Πάγος έκανε δεκτή την αναίρεση του αρμόδιου αντιεισαγγελέα ανάβοντας «πράσινο φως» για την εκδίκαση του ποινικού σκέλους της υπόθεσης στο Εφετείο, κάτι που αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα. Το δικαστήριο αναλύει διεξοδικά το σκεπτικό της πολυσέλιδης απόφασης, στην οποία κατέληξε στηριζόμενο αφενός στο σύνολο του αποδεικτικού υλικού της δικογραφίας (συμπεριλαμβανομένων των ιατρικών γνωματεύσεων), αφετέρου συνεκτιμώντας την πρωτόδικη αθωωτική απόφαση του Α’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου, με κατηγορούμενη την αναισθησιολόγο.

Οι δικαστές του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Ηρακλείου, όπως καταδεικνύει και η απόφαση τους, σύμφωνα με πληροφορίες από το cretalive, θεωρούν ότι συγκεκριμένες πράξεις αλλά και παραλείψεις οδήγησαν στο θάνατο του άτυχου παιδιού.

Πηγή: in.gr

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: