Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ: Αποσύρεται ο τραγουδιστής – Το μήνυμά του για τη μάχη...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ: Αποσύρεται ο τραγουδιστής – Το μήνυμά του για τη μάχη με τον καρκίνο- (Φώτο-Βίντεο)

-

- Advertisement -
my office

Με μια συγκλονιστική του ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από το τραγούδι.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης, που δίνει μάχη με τον καρκίνο, θα αποχαιρετήσει το κοινό του την Παρασκευή 19 Μαΐου. Θα πραγματοποιήσει, όπως έκανε γνωστό, την τελευταία live εμφάνισή του στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Ρόδο.

«Καλησπέρα Αγάπες μου και καλή Κυριακή να έχουμε!!! Απλά θα ήθελα να σας πω ότι για μένα αυτή η εμφάνισή μου παρέα με όλους τους φίλους μου θα είναι και η τελευταία εδώ στο Νησί μας και γενικά!!! Μετά από πολλή σκέψη… μιλώντας και με τον φίλο μου και Ιερέα στην Ξάνθη Πατήρ Χρυσοβαλάντης Στιβακταράκης και με την οικογένειά μου και βλέποντας τις δυνάμεις μου γενικά πιστεύω ότι είναι το ΣΩΣΤΟ!!!

Θα ακολουθήσει σύντομα ένα τραγούδι που μου ετοιμάζει και εμπιστεύεται ο τεράστιος Συνθέτης και Άνθρωπος Νίκος Τερζής, ώστε να πούμε το τελευταίο ΑΝΤΙΟ μουσικά…

Πιστεύω είναι μία απόφαση που πρέπει να παρθεί γιατί αυτό που κάνω εδώ και 35 χρόνια έχω μάθει να το κάνω σωστά και καλά!!! Εγώ στις 19 Μαΐου θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε αυτή η βραδιά να μας μείνει αξέχαστη και στις μνήμες όλων μας… Και εννοείται, όπως δίνω, θα συνεχίσω να δίνω τη μάχη με το Θηρίο… Εύχομαι Υγεία σε όλο τον Κόσμο και η Παναγία μαζί μας!!! ΑΜΗΝ»

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: