Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZJ2US: Ξεσήκωσαν τους τηλεθεατές με τα «Καγκέλια» η Λουίζα Πυριόχου και ο...

J2US: Ξεσήκωσαν τους τηλεθεατές με τα «Καγκέλια» η Λουίζα Πυριόχου και ο Biased Beast – «Είστε καταπληκτικοί!…»- (Βίντεο)

-

- Advertisement -
my office

Για άλλη μια φορά ο συμπατριώτης μας και γιος της Στάλως Ηλία, Biased Beast μαζί με την Λουϊζα Πυριόχου, ξεσήκωσαν το κοινό στο J2US.

Το ζευγάρι ανέβηκε σε αυτοσχέδια πίστα που θύμισε τα καλοκαιρινά και επαρχιακά πανηγύρια. Παρότι ήταν ένα διαφορετικό είδος από αυτά που μας έχουν συνηθίσει, κατάφεραν να το ερμηνεύσουν μοναδικά.

«Καταπληκτικοί! Αφού μπορείτε να πείτε από το Φάντασμα της Όπερας μέχρι τα Καγκέλια, τι να πω! Τι να πω και για τον Beast! Είσαι περιζήτητος, σε θέλουμε όλοι! Είστε καταπληκτικοί», είπε η Καίτη Γαρμπή.

«Το κάθε τραγούδι το αντιμετωπίζεται με το συναίσθημα που του αναλογεί. Είναι ωραίο που σας είδαμε σε κάτι διαφορετικό. Μπορείτε να κάνετε τα πάντα!», είπε η Δέσποινα Βανδή.

Ο Σταμάτης Φασουλής πρόσθεσε: «Είστε εκπληκτικοί! Είπα εδώ θα την πατήσουν αλλά είστε εκπληκτικοί. Έφτιαξες μια εικόνα, μια περσόνα που ήταν ενδιαφέρουσα. Και εσύ Beast έκανες κάποια πράγματα, σαν να το ξαναγεννήσατε».

«Είστε καταπληκτικοί! Είστε για τα πανηγύρια», κατέληξε η Βίκυ Σταυροπούλου.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΈΛΕΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Ο γάμος της παρουσιάστριας με τον εκλεκτό της...

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνει σήμερα Σάββατο 3 Ιουνίου η γνωστή παρουσιάστρια του Omega, Έλενα Θεοδώρου με τον αγαπημένο της επιχειρηματία, Γιώργο Γεωργίου. Λίγο...