Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSBEΛΙΓΡΑΔΙ: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από την επίθεση ένοπλου 14χρονου σε...

BEΛΙΓΡΑΔΙ: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από την επίθεση ένοπλου 14χρονου σε σχολείο- (Βίντεο)

-

- Advertisement -
my office

Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από την επίθεση 14χρονου με όπλο σε σχολείο στο Βελιγράδι, σύμφωνα με τα σερβικά ΜΜΕ.

Με βάση όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της Σερβίας, τουλάχιστον οκτώ μαθητές και ένας φύλακας είναι νεκροί μετά την ένοπλη επίθεση. Ένας εκπαιδευτικός και έξι μαθητές έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Νωρίτερα, η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε τον 14χρονο δράστη της επίθεσης που χρησιμοποίησε το πιστόλι του πατέρα του, πυροβολώντας κατά μαθητών, εκπαιδευτικών και μελών της ομάδας φύλαξης του δημοτικού σχολείου Βλάντισλαβ Ρίμπνικαρ στη συνοικία του κεντρικού Βελιγραδίου, Βράτσαρ. Τα σερβικά ΜΜΕ έχουν δώσει μια πρώτη φωτογραφία του μαθητή που πυροβόλησε στο σχολείο. Τα κίνητρα του 14χρονου δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμη.

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, το σχολείο Βλάντισλαβ Ρίμπνικαρ βρίσκεται στο κέντρο του Βελιγραδίου και η κλήση στην Αστυνομία έγινε στις 8:40 το πρωί.

https://twitter.com/SkyNews/status/1653678229889208320?s=20

«Είδα παιδιά να τρέχουν έξω από το σχολείο, να ουρλιάζουν. Οι γονείς ήρθαν, ήταν πανικόβλητοι. Αργότερα άκουσα τρεις πυροβολισμούς», δήλωσε στο κρατικό κανάλι RTS ένα κορίτσι που φοιτά σε γυμνάσιο δίπλα στο δημοτικό Βλάντισλαβ Ρίμπνικαρ.

Ο πατέρας μιας μαθήτριας, που έφυγε τρέχοντας από την τάξη, είπε ότι έσπευσε ο ίδιος στο σχολείο μετά τους πυροβολισμούς και είδε «τον φρουρό ασφαλείας ξαπλωμένο κάτω από το τραπέζι. Είδα δύο κορίτσια με αίματα στα πουκάμισά τους. Λένε ότι (σ.σ. ο δράστης) ήταν ήσυχος και καλός μαθητής. Πρόσφατα εντάχθηκε την τάξη τους», πρόσθεσε, μιλώντας στο σερβικό κανάλι Ν1.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: