Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΣOYΛΗ ΣΑΜΠΑΧ: Έφυγε από τη ζωή η γνωστή ηθοποιός -Καταγόταν από το...

ΣOYΛΗ ΣΑΜΠΑΧ: Έφυγε από τη ζωή η γνωστή ηθοποιός -Καταγόταν από το Πολέμι της Πάφου

-

- Advertisement -
my office

Η Αναστασία Χριστοδούλου, που έγινε γνωστό με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Σούλη Σαμπάχ, έφυγε από τη ζωή, η οποία είχε καταγωγή από την Κύπρο, λόγω του πατέρα της ήταν ιδιαίτερα γνωστή στο καλλιτεχνικό χώρο.

Ο πατέρας της καταγόταν από το Πολέμι της Πάφου και η μητέρα της από τη Χίο. Τη δεκαετία του 1950 πήγε στην Αθήνα και άρχισε να τραγουδάει στο γνωστό κοσμικό κέντρο «Τζάκι». Έκανε την πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση στην ταινία Λατέρνα, φτώχεια και φιλότιμο μαζί με τους Βασίλη Αυλωνίτη, Μίμη Φωτόπουλο και Τζένη Καρέζη. Έχει παίξει επίσης στην τηλεόραση και στο θέατρο σε σημαντικές παραστάσεις και επιθεωρήσεις. Ήταν σύζυγος του επίσης ηθοποιού Δημήτρη Νικολαϊδη. Η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών και το θάνατο της γνωστοποίησε η συνθέτις Μαριαλένα Οικονομίδου μέσω του διαδικτύου.

Τα τελευταία χρόνια ζούσε το δικό της δράμα στο αρχοντικό σπίτι της στην Πανόρμου. Τα προβλήματα υγείας για την ηθοποιό ξεκίνησαν τρία χρόνια νωρίτερα όταν το αυτοάνοσο νόσημα της ψωρίασης που την ταλαιπωρούσε από παλιά επέστρεψε. Η ηθοποιός ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι, χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον. Συγγενείς δεν είχε ενώ στο πλευρό της ήταν μόνο η οικονόμος της.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: