Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ: Δεν προσφέρεται για να πάμε στη θάλασσα-Νεφώσεις και μεμονωμένες βροχές

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ: Δεν προσφέρεται για να πάμε στη θάλασσα-Νεφώσεις και μεμονωμένες βροχές

-

- Advertisement -
my office

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ το απόγευμα αναμένονται μεμονωμένες βροχές, σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Σήμερα, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες μετά το μεσημέρι αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο, τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα ορεινά. Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία μέχρι την Πέμπτη, θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις κλιματολογικές μέσες τιμές.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: