Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSTΡΟΟΔΟΣ: Ντύθηκε στα λευκά από χαλάζι και χιόνι- (Βίντεο)

TΡΟΟΔΟΣ: Ντύθηκε στα λευκά από χαλάζι και χιόνι- (Βίντεο)

-

- Advertisement -
my office

Στα λευκά “ντύθηκε” πριν από λίγη ώρα η κορυφή του Τροόδους, τι κι’ είναι Άνοιξη. Σύμφωνα με το Kitasweather που δημοσίευσε και σχετικό βίντεο, στην κορυφή του Τροόδους αυτή την ώρα έχει χιόνι και χαλάζι.

Τοπικές καταιγίδες αναμένεται να επηρεάσουν κυρίως τα ορεινά/ημιορεινά, εσωτερικό, βόρεια και ανατολικά σήμερα, εκ των οποίων κάποιες από αυτές θα είναι έντονες. Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να επηρεάσουν τοπικά το νησί, πιθανό να δημιουργηθούν προβλήματα κυρίως στο οδικό δίκτυο λόγω συσσώρευσης νερού στο οδόστρωμα, κατολισθήσεων και υπερχείλιση ποταμών και χειμάρρων. Επίσης είναι πιθανό να παρατηρηθούν μεμονωμένες πλημμύρες, διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος, καταστροφές σε γεωργικές καλλιέργειες και περιουσίες, ενώ το κοινό καλείται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό για να μη θέσει τον εαυτό του σε κίνδυνο.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΈΛΕΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Ο γάμος της παρουσιάστριας με τον εκλεκτό της...

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνει σήμερα Σάββατο 3 Ιουνίου η γνωστή παρουσιάστρια του Omega, Έλενα Θεοδώρου με τον αγαπημένο της επιχειρηματία, Γιώργο Γεωργίου. Λίγο...