Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSKAIΡΟΣ: Αναμένονται βροχές και καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας-Από Καλοκαίρι σε φθινόπωρο

KAIΡΟΣ: Αναμένονται βροχές και καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας-Από Καλοκαίρι σε φθινόπωρο

-

- Advertisement -
my office

Οι ασταθείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο νησί θα συνεχιστούν σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας ενώ αναμένεται και πτώση της θερμοκρασίας.

Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Παροδικά, οι άνεμοι τοπικά θα πνέουν μέτριοι, 4 μποφόρ, ενώ σε καταιγίδα πιθανό να ενισχύονται μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Την Κυριακή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.Η θερμοκρασία την Παρασκευή αναμένεται να σημειώσει πτώση, για να κυμανθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ μέχρι την Κυριακή αναμένεται να σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: