Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ: Γιορτάζει τα γενέθλια του -Βρισκόμενος στην πιο ουσιαστική φάση της...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ: Γιορτάζει τα γενέθλια του -Βρισκόμενος στην πιο ουσιαστική φάση της δεύτερης ηλικίας

-

- Advertisement -
my office

Με αυτοσαρκασμό γιορτάζει τα γενέθλια του ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Γαβριήλ, ο οποίος έχοντας συνειδητοποιήσει ποια είναι αυτά που τον κάνουν ευτυχισμένο δηλώνει απλά ότι αισθάνεται νικητής.

«1 λοιπόν! Έχω αναπτύξει μια θεωρεία στηριγμένη στην προσωπική μου γνώση που αποκόμισα από τη ζωή! Η ανθρώπινη ζωή χωρίζεται σε φάσεις επταετιών ( το επτά είναι μαγικός αριθμός) 0-7 παιδική ηλικία , 7-14 προεφηβική – εφηβική, 14-21 εφηβική -νεανική, 21(κλειδί της ζωής) 21-28 πρώτη ενηλικίωση , 28( επιστροφή γενεθλίου Κρόνου ουσιαστικές αποφάσεις για την ενήλικη πορεία επαγγελματική και προσωπική στη ζωή) 28-35 ουσιαστική ενηλικίωση, 35 (σταματάει η έκκριση αυξητικής ορμόνης – σταματάνε τα κύτταρα να ανανεώνονται σταματάει η ανάπτυξη) 35-42 (πρώτη ωριμότητα)

42 ( φαλάκρες, γκριζάρισμα και τα συναφή παγιώνουν το τέλος της νεότητας και φέρνουν την ουσιαστική γνωριμία με τον εαυτό σου χωρίς λέπια και σου δίνουν την επιλογή να αγαπήσεις την ουσία σου ή να συνεχίσεις να παλεύεις με την ματαιοδοξία σου) 42-49 η πρώτη φάση της μέσης ηλικίας ( έτοιμη να έρθει σύντομα) είτε αγαπάς τον εαυτό σου πραγματικά και έχοντας επιλέξει τα ουσιαστικά που σε κάνουν χαρούμενο είτε συνεχίζεις να τρώγεσαι ματαιόδοξα με το γήρας που ποτέ κανείς ( ακόμα κι αν έξω μπορείς να το κοροϊδέψεις) δεν μπόρεσε να νικήσει! 49 έρχεται η κλιμακτήριος ( όχι μόνο για τις γυναίκες) 49 – 56 η ουσιαστική φάση της δεύτερης ηλικίας. Δεν περιγράφω άλλο μετά είναι αχαρτογράφητα νερά για μένα ακόμα!

Είμαι έτοιμος περνώντας πολύ ζόρικα την φάση της Πρώτης μου ωριμότητας που φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της να πω πως αισθάνομαι νικητής. Κέρδισα την αυτογνωσία ότι μπορώ να ζω και μόνος μου πολύ όμορφα με τον εαυτό μου χωρίς να με τρομάζουν οι σιωπές και πως είμαι έτοιμος όσους ανθρώπους είναι στη ζωή μου είτε φίλους είτε συνεργάτες είτε έρωτες (αν έρθει ποτέ ξανά άλλος) να τους βάζω πάντα δίπλα μου ούτε μπροστά μου ούτε πίσω μου και αυτό το θεωρώ μεγάλη κατάκτηση, είμαι πολύ περήφανος γι αυτό! Μακάρι ο Θεός ή όποια ανώτερη δύναμη του σύμπαντος υπάρχει να μου δίνει υγεία και δύναμη να ξυπνάω κάθε πρωί σαν βρέφος και να κοιμάμαι κάθε βράδυ σαν άνθρωπος χορτάτος! Σας ευχαριστώ όλους για τις υπέροχες ευχές σας ιδιαίτερα τους κοντινούς μου ανθρώπους που με αγαπάνε βαθιά και το νιώθω. Στέλνω σε όλους την αγάπη μου και ευχές για υγεία χαρούμενος στιγμές αυτογνωσία και ενσυναίσθηση»

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: