Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSKAΙΡΟΣ: Προβλέπονται βροχές και ασταθείς καιρικές συνθήκες

KAΙΡΟΣ: Προβλέπονται βροχές και ασταθείς καιρικές συνθήκες

-

- Advertisement -
my office

Βροχές προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία για τις επόμενες δύο ημέρες, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα της Πέμπτης και της Παρασκευής ενώ σήμερα η θερμοκρασία θα ανέλθει σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Η θερμοκρασία την Πέμπτη δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ την Παρασκευή αναμένεται να σημειώσει πτώση και μη αξιόλογη μεταβολή το Σάββατο, για να κυμανθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ ασταθείς καιρικές συνθήκες αναμένονται από την Πέμπτη και μετά.

Σήμερα θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία την Πέμπτη δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ την Παρασκευή αναμένεται να σημειώσει πτώση και μη αξιόλογη μεταβολή το Σάββατο, για να κυμανθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: