Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΧΡΙΣΤΟΣ ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΥ: Ο Κύπριος καλλιτέχνης που κέρδισε Πρώτο Bραβείο στην κατηγορία μιούζικαλ...

ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΥ: Ο Κύπριος καλλιτέχνης που κέρδισε Πρώτο Bραβείο στην κατηγορία μιούζικαλ στο Λονδίνο-Θα συμμετέχει και στο τρέχον μιούζικαλ «Mamma Mia»

-

- Advertisement -
my office

Ακόμη μία επιτυχία στο ενεργητικό του κατέγραψε ο Κύπριος καλλιτέχνης Χρίστος Τελεβάντου κερδίζοντας το πρώτο βραβείο μιούζικαλ στο Λονδίνο.

Ο πολυβραβευμένος νεαρός Κύπριος καλλιτέχνης με αρκετά πρώτα βραβεία σε διάφορους διεθνείς διαγωνισμούς τραγουδιού έλαβε μέρος στον 9ο Διεθνή Διαγωνισμό Παραστατικών Τεχνών εν ονόματι «Stars of the Albion» που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο κάνοντας περήφανους τους συμπατριώτες του αφού κέρδισε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία μιούζικαλ.

Ο νεαρός συμπατριώτης μας έχει εκπροσωπήσει την Κύπρο σε αρκετούς διεθνείς διαγωνισμούς κερδίζοντας επάξια πρώτα βραβεία. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, θα ήθελε να εκπροσωπήσει την Κύπρο σε περισσότερους και ακόμα μεγαλύτερους διεθνείς διαγωνισμούς που πραγματοποιούνται στο εξωτερικό.

Ο ίδιος είναι φοιτητής στο Τμήμα Μουσικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας με κατεύθυνση την τζαζ καθώς φοιτά στο τμήμα Μιούζικαλ του Future Academy of Arts. Παράλληλα, εργάζεται ως λειτουργός χημικού εργαστηρίου ενώ από πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο τραγούδι, το θέατρο με τον δικό του, προσωπικό τρόπο. Η ιδιαίτερα πιο ενεργή του ενασχόληση στον καλλιτεχνικό χώρο σημειώνει τώρα εννέα χρόνια.

Μία προσωπική του στιγμή που νιώθει ότι τον είχε ενδυναμώσει, ενθαρρύνει και εμπνεύσει στην πορεία, ήταν το πρώτο δοκιμαστικό μάθημα φωνητικής που είχε κάνει ποτέ με την αγαπημένη του δασκάλα φωνητικής Μαρία Ρουκά, η οποία διαμένει στην Αθήνα, τονίζοντάς του την αναγκαιότητα να ασχοληθεί σοβαρά με τον καλλιτεχνικό κόσμο «Άμα ακούω τέτοιο μέταλλο φωνής από το πρώτο κιόλας μάθημα, μαζί σου θα κάνω Μιούζικαλ”. Και εν τέλει, έτσι έγινε.

«Αν και τότε είχα εκπλαγεί από αυτή τη δήλωσή της αφού ακόμη τότε δεν ήξερα κατά πόσο είχα τις δυνατότητες, απλά είχα πάει δοκιμαστικά επειδή μου άρεσε να τραγουδάω!»

Αξίζει να αναφερθεί ότι την Κυριακή 23 Απριλίου, ο νεαρός ερμηνευτής θα συμμετέχει στο μιούζικαλ «Mamma Mia» κατέχοντας έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της παράστασης. Να υπενθυμίσουμε, ότι το μιούζικαλ «Mamma Mia» θα ανέβει στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας σε μόνο δύο παραστάσεις την ίδια ημέρα, στις 11 π.μ. και στις 4 μ.μ.

Πρόκειται για μία μοναδική διασκευή στα ελληνικά του δημοφιλούς μιούζικαλ, με ζωντανή μουσική, 100μελή χορωδία, χορευτές και ηθοποιούς της Σχολής Future Academy of Arts. Όλα τα καθαρά έσοδα της παράστασης θα διατεθούν στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα για την οικονομική στήριξη του Εξειδικευμένου Κέντρου Παιδικού Καρκίνου.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: