Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSKAΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΔΡΙΤΟΥ: Το ηχηρό της μήνυμα για το «Blackend Goggle Challenge» -Τα...

KAΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΔΡΙΤΟΥ: Το ηχηρό της μήνυμα για το «Blackend Goggle Challenge» -Τα έσοδα της φιλανθρωπικής εκδήλωσης θα διατεθούν για τη δημιουργία υποδομής για κολυμβητές με αναπηρία- (Φώτο-Βίντεο)

-

- Advertisement -
my office

Η πρώτη φιλανθρωπική κολυμβητική ημερίδα με τον τίτλο «Blackend Goggle Challenge»,  διοργανώθηκε σήμερα στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Λεμεσού με την παρουσία της τρεις φορές χρυσή Παραολυμπιονίκη Καρολίνα Πελενδρίτου

Κύριος στόχος της διοργάνωσης είναι η δημιουργία υποδομής για κολυμβητές με αναπηρία. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πάνω από εκατό κολυμβητές/τριες και πλήθος κόσμου οι οποίοι στήριξαν με μεγάλο ενθουσιασμό της εκδήλωσης ενώ το αξιοσημείωτο ήταν ότι οι κολυμβητές κολύμπησαν φορώντας μαύρα γυαλάκια όπως αυτά που φοράει η Χρυσή Παραολυμπιονίκης.

Η όλη εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα του ΚΟΑ με την στήριξη της προέδρου της Βουλής, Αννίτας Δημητρίου. Λόγω ανεπάλληλων υποχρεώσεων την  Πρόεδρο της Βουλής εκπροσώπησε η βουλεύτρια Λεμεσού κ. Φωτεινή Τσιρίδου ενώ στην εκδήλωση παρέστηκαν ο Μητροπολίτης Ταμασού Ησαΐας, ο κ. Χαράλαμπος Χρήστου εκ μέρους της ΟΠΑΠ Κύπρου, η κ. Κάλλη Χατζηϊωσήφ εκ μέρους του ΔΣ του ΚΟΑ, ο κ. Άντρος Παναγιώτου εκ μέρους της Remedica και ο κ. Ανδρέας Παπαδόπουλος, Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού.

Από τη μεριά της, η Καρολίνα Πελενδρίτου πήγε στην εκδήλωση με τον πιστό της σκύλο– οδηγό της, Liberty ενώ δεν σταμάτησε να μιλά στα παιδιά τα οποία της ζητήσουν αυτόγραφα αλλά και συμβουλές. Η Χρυσή Παραολυμπιονίκης έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα ισότητας για τα άτομα με αναπηρίες τόσο στον αθλητισμό όσο και στην ζωή ενώ στόχος είναι  «Blackend Goggle Challenge» να γίνει θεσμός και να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο την Κυριακή των Βαϊων. 

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΈΛΕΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Ο γάμος της παρουσιάστριας με τον εκλεκτό της...

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνει σήμερα Σάββατο 3 Ιουνίου η γνωστή παρουσιάστρια του Omega, Έλενα Θεοδώρου με τον αγαπημένο της επιχειρηματία, Γιώργο Γεωργίου. Λίγο...