Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ-ΠΑΤΕΡ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ: Στην κόψη του…σχοινιού- Ποιος θα κάνει το τραπέζι στην...

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ-ΠΑΤΕΡ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ: Στην κόψη του…σχοινιού- Ποιος θα κάνει το τραπέζι στην νικήτρια ομάδα; -Πασχαλινά παιχνίδια στο Ιερό Ναό Αποστόλου Μάρκου στον Αρχάγγελο –(Βίντεο-Φώτο)

-

- Advertisement -
my office

Για άλλη μια φορά οι ιθύνοντες του Ιερού Ναού Αποστόλου Μάρκου στον Αρχάγγελο διοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία τα Πασχαλινά παιχνίδια τηρώντας τις παραδόσεις του λαού μας προσφέροντας στιγμές χαράς σε μικρούς και μεγάλους. Ο Δήμαρχος Στροβόλου, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους και ο Πάτερ –Παρασκευάς έδωσαν το δικό τους «αγώνα» …παίζοντας το παιχνίδι με το σχοινί.

Το προαύλιο του Ιερού Ναού Αποστόλου Μάρκου στον Αρχάγγελο τίμησαν με την παρουσία τους αρκετοί κάτοικοι του Αρχάγγελου και των γύρω περιοχών. Άλλωστε, κάθε χρόνο πρωτοστάτης των Πασχαλινών εκδηλώσεων είναι ο πάτερ –Παρασκευάς, ο οποίος μαζί με τον Δήμο Στροβόλου και τον Δήμαρχο Ανδρέα Παπαχαραλάμπους προωθούν και στηρίζουν αυτές τις όμορφες εκδηλώσεις.

Η εκδήλωση ξεκίνησε η ώρα 4.00 το απόγευμα και οι «πρωταγωνιστές» τουλάχιστον για λίγη ώρα ήταν ο πάτερ Παρασκευάς μαζί με τον Δήμαρχο Στροβόλου Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, οι οποίοι «δοκιμάσαν» την «τύχη» τους με το παιχνίδι του σχοινιού. Αφού πήραν τις θέσεις τους ο Δήμαρχος Στροβόλου και ο Πάτερ Παρασκευάς μαζί με τους υπόλοιπους άνδρες της ομάδας τους προσπάθησαν να τραβήξουν  την άλλη ομάδα προς το μέρος τους χωρίς ωστόσο να το καταφέρουν με επιτυχία.

Νικήτρια ομάδα ανακηρύχθηκε του Πέτρου και ο Πάτερ Παρασκευάς ετοιμάζεται να προσφέρει ένα πλουσιοπάροχο τραπέζι στους νικητές . Δεν ξέρουμε, ποιοι άλλοι εκτός τους νικητές θα είναι οι καλεσμένοι του, αλλά φανταζόμαστε λόγω του ότι ο πάτερ Παρασκευάς τηρεί τις υποσχέσεις του θα το πράξει σύντομα.

Η Πασχαλινή εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία ενώ τα παιδιά και οι μεγάλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους, τραγούδησαν, έπαιξαν και έφαγαν εδέσματα που προσφέρονταν στο χώρο της εκκλησίας. Αξιοσημείωτο ήταν ότι ο Πάτερ Παρασκευάς τραγούδησε αποσπώντας το χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: