Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΕΣ ΚΥΠΡΟΥ: To «ταξίδι» τους για να παραδώσουν το Άγιο Φως...

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΕΣ ΚΥΠΡΟΥ: To «ταξίδι» τους για να παραδώσουν το Άγιο Φως έχει ξεκινήσει-Θα κάνουν Ανάσταση στην Κυπερούντα- Όλες οι διαδρομές τους (Φώτο)

-

- Advertisement -
my office

Τηρώντας την υπόσχεση τους οι Ενωμένοι Μοτοσικλετιστές Κύπρου μεταφέρουν το Άγιο Φως για τέταρτη χρονιά με τις μοτοσικλέτες τους στις εκκλησίες διάφορων κοινοτήτων. Στην φετινή τους διαδρομή δεν ακολουθούν απλά το αυτοκίνητο που μεταφέρει το Άγιο Φως αλλά πίσω από τις μοτοσικλέτες τους έχουν τοποθετήσει ένα φανάρι όπου εκεί προφυλάσσεται το Άγιο Φως.

Στην φετινή διαδρομή υπάρχουν τρία κλιμάκια των Ενωμένων Μοτοσικλετιστών. Ένα από τα κλιμάκια πριν λίγη ώρα βρίσκονται στο Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Βαβατσινιάς. Υπάρχουν τρία κλιμάκια όπου θα ακολουθήσουν διαφορετικές διαδρομές.

Koιλάνι
Βουνί
Άγιος Αμβρόσιος Λεμεσού
Κυβίδες

ΚΛΙΜΑΚΙΟ 2

Κάτω Δρυ, Λεύκαρα, Βαβατσινιά, Λαγιά, Οδού, Παλαιχώρι, Αγρός, Πελέντρι (σε δύο εκκλησίες), Δύμες, Ποταμίτισσα, Κάτω Μύλο, Κυπερούντα.

ΚΛΙΜΑΚΙΟ 3

Κυβίδες, Άγιος Αμβρόσιος, Βουνί, Κοιλανί, Μιλιά, Βάσα, Όμοδος, Μανδριά, Τριμικλίνι.

Στο τέλος της διαδρομής όλα τα κλιμάκια θα συναντηθούν στην Κυπερούντα όπου θα κάνουν την Ανάσταση και μετά επιστροφή στην Λεμεσό.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: