Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΣΥΡΟΣ: To Πάσχα αποτελεί μια μοναδική εμπειρία-Περιφορά των επιταφίων- Η συνάντησή των...

ΣΥΡΟΣ: To Πάσχα αποτελεί μια μοναδική εμπειρία-Περιφορά των επιταφίων- Η συνάντησή των Ορθοδόξων και Καθολικών -(Βίντεο)

-

- Advertisement -
my office

Στην πρωτεύουσα των Κυκλαδών, στην Σύρο, βρίσκεται μία από τις ελάχιστες γωνιές στον κόσμο, όπου οι δύο διαφορετικές χριστιανικές κοινότητες, Ορθόδοξοι και Καθολικοί, γιορτάζουν ταυτόχρονα τη μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης, σε μια κίνηση ύψιστης συμβολικής σημασίας, ενότητας, ομόνοιας και ομοψυχίας.

Η ιστοσελίδα του Cyclades24 μετέδωσε ζωντανά την περιφορά των επιταφίων και την συνάντηση τους στην Πλατεία Μιαούλη.Στην Πλατεία Μιαούλη συναντήθηκαν οι Επιτάφιοι των Ιερών Ναών Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, Κοιμήσεως Θεοτόκου και Αγίου Νικολάου στις 22.30, όπου η χορωδία του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου θα αποδώσει τρεις ύμνους. Θα ακολουθήσει δέηση από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β΄, ο οποίος θα προεξάρχει της τελετής και θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΈΛΕΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Ο γάμος της παρουσιάστριας με τον εκλεκτό της...

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνει σήμερα Σάββατο 3 Ιουνίου η γνωστή παρουσιάστρια του Omega, Έλενα Θεοδώρου με τον αγαπημένο της επιχειρηματία, Γιώργο Γεωργίου. Λίγο...