Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΛΕΜΕΣΟΣ: «Δολοφόνος» σκύλος επιτέθηκε σε μικρό σκυλάκι και ο ιδιοκτήτης βρίσκεται σε...

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Δολοφόνος» σκύλος επιτέθηκε σε μικρό σκυλάκι και ο ιδιοκτήτης βρίσκεται σε κατάσταση σοκ προσπαθώντας να το σώσει από τα δόντια του– Εάν ήταν παιδάκι; (Βίντεο)

-

- Advertisement -
my office

Ένα απαράδεκτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα σε κεντρικό δρόμο στην Λεμεσό. Ένας “δολοφόνος” σκύλος το οποίο κυκλοφορούσε ελεύθερο επιτέθηκε σε ένα μικρό σκυλάκι και ο ιδιοκτήτης προσπαθεί να σώσει το σκυλάκι του από τα δόντια του μαινόμενου ροτβάιλερ.

Ο άνδρας σε κατάσταση σοκ φωνάζει και κλαίει προσπαθώντας να βοηθήσει το σκυλάκι του από το μαινόμενο ¨δολοφόν﨔.Τότε εμφανίζεται μια γυναίκα με ένα λουρί και προσπαθεί να απομακρύνει το μικρό σκυλάκι από τα δόντια του.

Πάντοτε μιλάμε για την εκπαίδευση των σκύλων και το πόσο επικίνδυνο είναι να κυκλοφορούν μόνοι τους οι σκύλοι όταν μάλιστα θεωρούνται επικίνδυνοι. Το περιστατικό πρέπει να προβληματίσει τους ιδιοκτήτες των επικίνδυνων σκύλων και για ποιο λόγο επιλέγουν αυτού του είδους τις ράτσες όταν δεν μπορούν να τους εκπαιδεύσουν. Το περιστατικό έγινε η ώρα 4.00 το απόγευμα που στους δρόμους κυκλοφορούν μικρά παιδιά τα οποία ενδεχομένως να έρχονταν αντιμέτωπα με την μανία του σκύλου που περιφέρονται μόνος του.

Να σημειωθεί ότι το μικρό σκυλάκι ξεψύχησε μετά τα φονικά δαγκώματα του “δολοφόνου”

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: