Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΑΟΛΑ ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΗ: Η ασυνειδησία σε όλο της, το μεγαλείο- «Τύπους σαν και...

ΠΑΟΛΑ ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΗ: Η ασυνειδησία σε όλο της, το μεγαλείο- «Τύπους σαν και εσένα, έξω από τα γήπεδα και μακριά από τα παιδιά μας!»

-

- Advertisement -
my office

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε χθες στο γήπεδο μεταξύ των ομάδων Pafos FC και ΑΕΚ, όταν φίλαθλος άρπαξε φανέλα του Kane με την βία όταν εκείνος την έδωσε σε 11χρονο φίλαθλο.

Σε ανάρτησή της, φανερά εκνευρισμένη η μητέρα του παιδιού και ηθοποιός, Πάολα Χατζηλαμπρή, απορεί και διερωτάται πώς στα γήπεδα μας κυκλοφορούν έτσι είδους φίλαθλοι που θέλουν να λέγονται άνθρωποι με ενσυναίσθηση.

«Χθες το βράδυ, τα παιδιά της Pafos FC, του 2011, είχαν την ευκαιρία να περπατήσουν με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, στον αγώνα με την ΑΕΚ. Ο γιος μου περπάτησε με τον Kane, που φορά το νούμερο 8 και τον θαυμάζει. Στο τέλος του αγώνα οι ποδοσφαιριστές πρόσφεραν τις φανέλες τους στους θεατές, κυρίως στα παιδιά. Ο Kane, αναγνωρίζοντας τον γιο μου, τον έδειξε, του έκανε νόημα και του έριξε την φανέλα του. Ο γιος μου την άρπαξε ενθουσιασμένος αλλά ο ττοπουζοπάφιτος, ενήλικας “φίλαθλος” την άρπαξε από τα χέρια του μωρού, με αποτέλεσμα από το τόσο δυνατό τράβηγμα, ο γιος μου να πέσει χάμω, ευτυχώς χωρίς τραυματισμό.

 Ελπίζω “φίλαθλε” να το διαβάζεις αυτό και να χαίρεσαι το απόκτημά σου, και να νιώθεις περήφανος για το κατόρθωμά σου! Πραγματικά μας ντροπιάζετε! Και ευελπιστώ ότι την φανέλα με το νούμερο 8, θα την επανακτήσουμε μέσω των υπεύθυνων της Pafos FC γιατί από εσένα ττόπουζε φίλαθλε δεν περιμένουμε τίποτα καλό και σωστό! Τύπους σαν και εσένα, έξω από τα γήπεδα και μακριά από τα παιδιά μας!»

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: