Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΤHIS IS CYPRUS: Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις-Ο πλημμυρισμένος χώρος των σέρφερ -Τα...

ΤHIS IS CYPRUS: Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις-Ο πλημμυρισμένος χώρος των σέρφερ -Τα σχόλια στο Twitter

-

- Advertisement -
my office

Τεχνικοί έχουν στεγνώσει τους διακομιστές και τους εξετάζουν, κατά πόσον έχουν υποστεί ζημιά από τη διαρροή νερού. Μια φωτογραφία όμως αξίζει χίλιες λέξεις και το ζήτημα βρίσκεται υπό διαχείριση.

Θα γίνουν προσπάθειες προκειμένου να επαναλειτουργήσουν οι διακομιστές (servers) οι οποίοι παρέχουν διαδικτυακή πρόσβαση σε διάφορα συστήματα του δημοσίου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών Γιώργος Παντελή. Όπως ανέφερε ο κ. Παντελή, τεχνικοί έχουν στεγνώσει τους διακομιστές και τους εξετάζουν, κατά πόσον έχουν υποστεί ζημιά από τη διαρροή νερού. Στο Υπουργείο Οικονομικών βρίσκεται ο κυβερνητικός κόμβος από τον οποίο παρέχεται η διαδικτυακή πρόσβαση στις κρατικές υπηρεσίες.Όπως αναφέρει με ανάρτηση του ο Υφυπουργός Καινοτομίας, Φίλιππος Χατζηζαχαρία το ζήτημα βρίσκεται υπό διαχείριση.

«Οι πλείστοι (διακομιστές) λειτουργούν», είπε ο κ. Παντελή, προσθέτοντας ότι «θα γίνει προσπάθεια να λειτουργήσουν απόψε ή αργότερα αύριο το πρωί».

Υπενθυμίζεται ότι από χθες από απόγευμα διακόπηκε η πρόσβαση σε ιστοσελίδες του δημοσίου λόγω διαρροής νερού στο κτήριο του ΥΠΟΙΚ, σε χώρο που γειτνιάζει με το δωμάτιο, όπου βρίσκονταν οι διακομιστές, οι οποίοι παρέχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο για όλο τον κυβερνητικό κόμβο, δηλαδή όλες τις υπηρεσίες του κράτους.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: