Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΙΤΑΛΙΑ: Ποια ήταν η 53χρονη που βρήκε φρικτό θάνατο από ροτβάιλερ-Πήγε να...

ΙΤΑΛΙΑ: Ποια ήταν η 53χρονη που βρήκε φρικτό θάνατο από ροτβάιλερ-Πήγε να ταϊσει το σκύλο του αδελφού της και την κατασπάραξε -(Βίντεο)

-

- Advertisement -
my office

Σοκ έχει προκαλέσει ο φρικτός θάνατος μίας 53χρονης γυναίκας, μετά από επίθεση ροτβάιλερ. Η άτυχη γυναίκα πήγε να ταΐσει τον σκύλο του αδελφού της κι εκείνο την κατασπάραξε.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα, στην Ιταλία, όταν η Patrizia La Marca πήγε στο σπίτι του αδερφού της για να φροντίσει το ροτβάιλερ. Όπως μεταφέρουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης, οι γείτονες άκουσαν τις κραυγές αγωνίας της γυναίκας και κάλεσαν τους διασώστες, οι οποίοι έφτασαν άμεσα στο σημείο.

Σύμφωνα με τη La Stampa, οι διασώστες βρήκαν την 53χρονη γυναίκα σε μια «λίμνη» αίματος καθώς είχε δεχθεί αρκετά δαγκώματα στο κεφάλι, τα χέρια, το στήθος και τους ώμους. Ενδεικτικό της αγριότητας του ροτβάιλερ ήταν το γεγονός ότι χρειάστηκαν δύο ώρες για να καταφέρουν να προσεγγίσουν με ασφάλεια την άτυχη γυναίκα. Χρειάστηκε, τελικά, η παρέμβαση αστυνομικών που πυροβόλησαν το ροτβάιλερ το οποίο στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο δημοτικό κυνοκομείο. Η 53χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο όπου κατέληξε λίγο αργότερα.

«Το κορμί της ήταν σκισμένο σε διάφορα σημεία. Δεν έχω δει ξανά τέτοιο πράγμα» δήλωσε ένας από τους διασώστες.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: