Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ποδοσφαιριστές της ομάδας έπαιξαν ποδόσφαιρο μαζί με τα παιδιά με...

ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ποδοσφαιριστές της ομάδας έπαιξαν ποδόσφαιρο μαζί με τα παιδιά με αυτισμό-«Yes, I Can!»-(Φώτο)

-

- Advertisement -
my office

Τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού οι ποδοσφαιριστές του Άρη Λεμεσού επισκέφτηκαν τα παιδιά με αυτισμό και έπαιξαν ποδόσφαιρο μαζί τους.

Συγκεκριμένα το  Parimatch Foundation, στα πλαίσια του προγράμματος «Yes, I Can!», οργανώνει μαθήματα ποδοσφαίρου για παιδιά με αυτισμό σε συνεργασία με τον Άρη Λεμεσού και το Cyprus Autism Association.  Στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας αυτισμού την περασμένη Παρασκευή, στην προπόνηση της ομάδας οι ιθύνοντες ετοίμασαν μια μεγάλη έκπληξη για τα παιδιά.

Ποδοσφαιριστές της ομάδας του Άρη Λεμεσού, επισκέφτηκαν τα παιδιά έπαιξαν, έδωσαν δωράκια και φωτογραφήθηκαν με όλα τα παιδιά. Παράλληλα όλα τα παιδιά πήραν τις νέες του ποδοσφαιρικές στολές.  

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το «Yes, I Can!»  είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που υποστηρίζει και αναπτύσσει παιδιά με αναπηρίες και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες μέσω της ενασχόλησής τους με τον αθλητισμό. Στόχος του προγράμματος είναι η βελτίωση της ψυχοσυναισθηματικής και σωματικής κατάστασης των παιδιών με αναπηρία μέσω της ενασχόλησής τους με τις φυσικές δραστηριότητες και την κοινωνικοποίηση.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: