Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZIΩΑΝΝΑ ΠΑΛΙΟΣΠΥΡΟΥ: «Όποιος είναι ευαίσθητος να κάνει skip» – Σοκαριστικές φωτογραφίες

IΩΑΝΝΑ ΠΑΛΙΟΣΠΥΡΟΥ: «Όποιος είναι ευαίσθητος να κάνει skip» – Σοκαριστικές φωτογραφίες

-

- Advertisement -
my office

Μια σοκαριστική φωτογραφία ανάρτησε στο προσωπικό της προφίλ η Ιωάννα Παλιοσπύρου δείχνοντας στους ακόλουθους της τι ακριβώς έχει να αντιμετωπίσει μια με την ιατρική μέθοδο ώστε να αντικαταστήσει το δέρμα στο λαιμό της προειδοποιώντας μάλιστα ότι όποιος δεν αντέχει την φωτογραφία να αποφύγει να την δει.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχθηκε πολλές ερωτήσεις από διαδικτυακούς φίλους της που ενδιαφέρονταν αν ήταν καλά, καθώς τον τελευταίο καιρό έχει χαθεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως αποκάλυψε, ο λόγος ήταν ότι χρειάστηκε να ακολουθήσει μία αρκετά δύσκολη ιατρική μέθοδο, προκειμένου να αποκαταστήσει το δέρμα στον λαιμό της και να μπορεί να έχει πλήρη κίνηση στο κεφάλι της.

«Είμαι λίγο δύσκολα και περιορισμένη αυτή την περίοδο, ο λόγος το επόμενο story για να καταλάβετε τον λόγο. Όποιος είναι ευαίσθητος να κάνει skip» έγραψε στο πρώτο Instagram story η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Σε δεύτερο story ανήρτησε μία φωτογραφία και εξήγησε: «Βλέπετε δύο διατατήρες στην πλάτη μου κάτω από το δέρμα μου. Τους τελευταίους 12 μήνες είμαι έτσι είναι μία ιατρική μέθοδος για να αντικαταστήσω το δέρμα στο λαιμό μου, για να μπορώ να στρίβω το κεφάλι μου. Ξέρω είναι δύσκολο να το καταλάβετε…».

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: