Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΧIOY TZAKMAN: Το ηχηρό μήνυμα του-«Παρακαλώ να φοράτε αντηλιακό. Δεν αξίζει τον...

ΧIOY TZAKMAN: Το ηχηρό μήνυμα του-«Παρακαλώ να φοράτε αντηλιακό. Δεν αξίζει τον κόπο»-Παλεύει με το καρκίνο του δέρματος- (Βίντεο)

-

- Advertisement -
my office

Για έξι χρόνια ο διάσημος ηθοποιός Χιού Τζάκμαν παλεύει με τον καρκίνο του δέρματος και έχει αφαιρέσει έξι καρκίνους από το δέρμα του. Μάλιστα, ο ίδιος έχει μιλήσει ανοικτά για την περιπέτεια υγείας του ενώ δημοσίευσε και ένα βίντεο φορώντας έναν επίδεσμο στη μύτη του.

«Γεια σας παιδιά. Ήθελα λοιπόν να το ακούσετε από εμένα, σε περίπτωση που κάποιος με δει στο δρόμο ή οπουδήποτε αλλού. Μόλις έκανα δύο βιοψίες. Μόλις πήγα στο γιατρό μου, τον Δρ Iron, ο οποίος είναι φοβερός. Θα μάθω σε δύο ή τρεις ημέρες και μόλις μάθω, θα σας ενημερώσω. Απλά για να σας υπενθυμίσω, ο βασικοκυτταρικός καρκίνος στον κόσμο των καρκίνων του δέρματος είναι ο λιγότερο επικίνδυνος από όλους. Παρακαλώ να φοράτε αντηλιακό. Δεν αξίζει τον κόπο. Όσο κι αν θέλετε να μαυρίσετε, εμπιστευτείτε με. Βάλτε λίγο αντηλιακό. Και πάλι θα περάσετε απίστευτα εκεί έξω, εντάξει; Σας παρακαλώ να είστε ασφαλείς. Ξέρω ότι με έχετε ακούσει να μιλάω για τα βασικοκυτταρικά μου καρκινώματα στο παρελθόν. Θα συνεχίσω να μιλάω γι’ αυτά, αν χρειαστεί. Και αν αυτό κάνει έστω και σε έναν άνθρωπο να βάλει αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας, τότε θα είμαι χαρούμενος».

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΈΛΕΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Ο γάμος της παρουσιάστριας με τον εκλεκτό της...

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνει σήμερα Σάββατο 3 Ιουνίου η γνωστή παρουσιάστρια του Omega, Έλενα Θεοδώρου με τον αγαπημένο της επιχειρηματία, Γιώργο Γεωργίου. Λίγο...