Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ: Φωταγωγήθηκαν με μπλε χρώμα τα δημόσια κτήρια-«Light...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ: Φωταγωγήθηκαν με μπλε χρώμα τα δημόσια κτήρια-«Light it up Blue»

-

- Advertisement -
my office

Παγκόσμια Ημέρα για ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό η σημερινή και τα δημόσια κτήρια φωταγωγήθηκαν με το μπλε χρώμα.

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ

Τo Προεδρικό Μέγαρο φωταγωγείται με μπλε χρώμα, στο πλαίσιο της διεθνούς εκστρατείας “Light it up Blue” για την Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό – 2 Απριλίου.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ

Απόψε το Δημοτικό Μέγαρο Στροβόλου φωταγωγήθηκε με το μπλε με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό, κατόπιν εισήγησης του Συνδέσμου για άτομα με αυτισμό Κύπρου. Σύμφωνα με την ανάρτησή του Δημάρχου Στροβόλου, Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, το μπλε χρώμα αγκαλιάζει όλες τις δεξιότητες και τα ταλέντα των ατόμων με αυτισμό, όπως το μπλε της θάλασσας και του ουρανού περιβάλλει όλους τους ανθρώπους. Ας θέσουμε τέρμα στην περιθωριοποίηση και την απομόνωση των ατόμων με διαφορετικές δεξιότητες.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΈΛΕΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Ο γάμος της παρουσιάστριας με τον εκλεκτό της...

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνει σήμερα Σάββατο 3 Ιουνίου η γνωστή παρουσιάστρια του Omega, Έλενα Θεοδώρου με τον αγαπημένο της επιχειρηματία, Γιώργο Γεωργίου. Λίγο...