Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΛΕΜΕΣΟΣ: Με σουγιά, εξωσχολικός απείλησε μαθητή Λυκείου-Σύσκεψη με τους αρμοδίους φορείς για...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Με σουγιά, εξωσχολικός απείλησε μαθητή Λυκείου-Σύσκεψη με τους αρμοδίους φορείς για το περιστατικό

-

- Advertisement -
my office

Ένα καταδικαστέο περιστατικό σημειώθηκε το πρωϊ της Πέμπτης έξω από το Λανίτειο Λύκειο στη Λεμεσό με αποτέλεσμα να κινητοποιήσει τους αρμοδίους φορείς.

Όπως ανέφερε στο Omegalive ο πρόεδρος των Σχολικών Εφορειών Ντίνος Έλληνας, εξωσχολικός προσέγγισε μαθητή του Λυκείου λίγο πριν ο ίδιος εισέλθει το πρωί στη σχολική μονάδα. Σε κάλεσμα του απαίτησε να βγάλει τη φανέλα που φορούσε γιατί είχε το σήμερα συγκεκριμένης ποδοσφαιρικής ομάδας. Ο μαθητής ξεκίνησε να τρέχει προς το σχολείο και ο εξωσχολικός τον ακολούθησε, βγάζοντας σουγιά φωνάζοντας προς τον ενήλικο «θα σου την σκίσω εάν δεν την βγάλεις».

Ο μαθητής τρομοκρατημένος έβγαλε τη μπλούζα και ο εξωσχολικός αποχώρησε. Ο 24χρονος άνδρας κατέληξε με χειροπέδες αφού τον εντόπισαν οι αρχές. Το περιστατικό προκαλεί έντονο προβληματισμό καθώς στο Λανίτειο θα έπρεπε να υπάρχουν τουλάχιστον τρεις φρουροί ενώ αυτή τη φορά υπάρχει μόνο ένας. όπως είπε ο κ. Έλληνας ενώ αυτή την στιγμή υπάρχει μόνον ένας.Τη Δευτέρα ο ίδιος έχει συγκαλέσει σύσκεψη με τους αρμοδίους φορείς ώστε να συζητηθεί το ζήτημα των φρουρών στις σχολικές μονάδες στη οποία θα συμμετέχουν και εκπρόσωποι της Αστυνομίας.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: