Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΛΟΥΚΑΣ ΦΟΥΡΛΑΣ: Στο τιμόνι για το «Ευρωπαϊκό έτος δεξιοτήτων»-Ανέλαβε ένα από τα...

ΛΟΥΚΑΣ ΦΟΥΡΛΑΣ: Στο τιμόνι για το «Ευρωπαϊκό έτος δεξιοτήτων»-Ανέλαβε ένα από τα σημαντικά έργα της Ευρώπης

-

- Advertisement -
my office

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υπερψήφισε την έκθεση με εισηγητή τον Κύπριο Λουκά Φουρλά, με συντριπτική πλειοψηφία 524 ψήφων.

Μια ιστορική στιγμή για την Ευρώπη και την Κύπρο αφού στο τιμόνι βρίσκεται Κύπριος Ευρωβουλευτής, ο οποίος έχει αναλάβει ένα από τα πιο σημαντικά έργα της Ευρώπης. Η συμφωνία προβλέπει ότι η περίοδος του Ευρωπαϊκού Έτους Δεξιοτήτων θα διαρκέσει από τις 9 Μαΐου 2023 έως τις 8 Μαΐου 2024 και θα έχει ως στόχο την ενίσχυση ταλέντων, τη βελτίωση των προσόντων και την απόκτηση νέων δεξιοτήτων. Αυτό θα συμβάλει στη δημιουργία ποιοτικών θέσεων εργασίας, θα καλύψει τα κενά και τις αναντιστοιχίες δεξιοτήτων στην ΕΕ και θα ενδυναμώσει το εργατικό δυναμικό ώστε να αξιοποιηθούν πλήρως οι ευκαιρίες της ψηφιακής και της πράσινης μετάβασης.

Στο πλαίσιο αυτό θα καθιερωθεί στενότερη συνεργασία και διάλογος με κοινωνικούς εταίρους, δημιουργώντας έτσι ευκαιρίες ένταξης στην αγορά εργασίας για γυναίκες, νέους, άτομα με αναπηρίες, άτομα από μειονεκτούντα και διαφορετικά περιβάλλοντα και εκτοπισθέντες, συμπεριλαμβανομένων των προσφύγων από την Ουκρανία.

«Το Ευρωπαϊκό έτος δεξιοτήτων είναι μια πραγματικότητα. Ευχαριστώ θερμά τους συναδέλφους μου που με εμπιστεύτηκαν ψηφίζοντας την Έκθεση με αυτή την συντριπτική πλειοψηφία, για την οποία δουλέψαμε αρκετοί άνθρωποι σκληρά για πολλούς μήνες.

Το χρωστάμε στους Ευρωπαίους πολίτες να κάνουμε τα πάντα για να δούμε αυτή την προσπάθεια να πετυχαίνει. Πρέπει να να προετοιμάσουμε την Ευρώπη να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις απαιτήσεις και προκλήσεις που βρίσκονται ενώπιον μας».

Πηγή:Alfanews

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: