Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΧΡΥΣΩ ΛΕΦΟΥ: «Μετακομίζει» στην Πάφο για το νέο της βιβλίο-«Το βιβλίο δεν...

ΧΡΥΣΩ ΛΕΦΟΥ: «Μετακομίζει» στην Πάφο για το νέο της βιβλίο-«Το βιβλίο δεν έχει μόνο συνταγές, αλλά και αναφορές…»

-

- Advertisement -
my office

Στην Πάφο για λίγες ημέρες έχει «μετακομίσει» η Χρύσω Λέφου η οποία θα παρουσιάσει το νέο της βιβλίο «46 στιγμές από τη ζωή μου, η Γαστρονομία της Κύπρου από γενιά σε γενιά»

Μετά την παρουσίαση της στην Λευκωσία η τηλεμαγείρισσα της καρδιάς μας και της γαστρονομίας θα παρουσιάσει το βιβλίο της, την Παρασκευή 31 Μαρτίου μεταξύ 18:00 – 21:00 στο χώρο της Παλιάς Ηλεκτρικής. Η αγαπημένη τηλεμαγείρισσα δηλώνει συγκινημένη και καλεί το κοινό σε ένα νοσταλγικό γαστρονομικό ταξίδι μέσα από στιγμές με τα ζυμώματα της γιαγιάς, τις φλαούνες της μάνας και της πεθεράς, τα νηστίσιμα γεμιστά της ξαδέρφης, τον καουρμά της θείας και πολλές άλλες. Κάθε προσωπική στιγμή από τις 46 παρουσιάζεται με λεπτομέρεια μέσα από μια συνταγή. 

Από τη παρουσίαση του βιβλίου της στην Λευκωσία όπου η Χρύσω Λέφου είχε συγκινηθεί μιλώντας για το εγχείρημα της

Το βιβλίο δεν έχει μόνο συνταγές, αλλά και αναφορές ποια ήταν η αφορμή που ένα φαγητό φτιάχτηκε, ποια ανάγκη ικανοποίησε, είτε επισιτιστική, είτε εμπειρική και ποια είναι η ετυμολογία της ονομασίας του, ενώ τονίζονται και οι γαστρονομικοί θησαυροί που η συγγραφέας ονομάζει «πυλώνες της Γαστρονομίας της Κύπρου». 

Αποτελεί μια έκδοση – σπουδαία πολιτιστική παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές. Για το βιβλίο θα μιλήσουν άνθρωποι που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην κυπριακή κουζίνα. Πρόκειται για μία ξεχωριστή συνάντηση με ανθρώπους της Κύπρου, του μόχθου, της βιοπάλης και των αυθεντικών ντόπιων προϊόντων. Θα ακολουθήσει κέρασμα με νόστιμα τσιμπήματα και εκπλήξεις. 

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: