Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΝΔΡOΣ ΠΑΝΑΓΗ: Το απίστευτο περιστατικό που κάνει το γύρο του διαδικτύου-«Σήμερα το...

ΑΝΔΡOΣ ΠΑΝΑΓΗ: Το απίστευτο περιστατικό που κάνει το γύρο του διαδικτύου-«Σήμερα το απόγευμα βίωσα την πιο εξευτελιστική εμπειρία»- (Bίντεο)

-

- Advertisement -
my office

Την έντονη αντίδραση και τον εξευτελισμό έζησε ο συμπατριώτης μας, Άνδρος Παναγή ο οποίος όπως ισχυρίζεται σε ανάρτησή του, δήμαρχος της πόλης όπου διαμένει τα τελευταία χρόνια έδειξε την διαγωγή του ενώπιον κοινού, βρίζοντας τον ενώ δεν δίστασε να τον γράψει για …παράνομο παρκάρισμα.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει ο 48χρονος Άνδρος Παναγή πάρκαρε τη μοτοσικλέτα του και παρά το λάθος του εντούτοις διαπίστωσε αμέσως ότι έκανε λάθος και πήγε να την απομακρύνει όπως και έγινε. Όμως, προς έκπληξη του ο Δήμαρχος της πόλεως όχι μόνο του επισήμανε με άσχημο τρόπο την «παρανομία» του αλλά κάλεσε και τον τροχονόμο να του γράψει εξώδικο.

Όπως ισχυρίζεται ο Άνδρος Παναγή εκείνος πήγε να φύγει από το σημείο όμως ο Δήμαρχος τον προκαλούσε. «Αμέσως του είπα θα την μετακινήσω αυτός φώναζε να σε γράψω…έστειλε τον τροχονόμο και με έγραψε πήρα το εξώδικο και πήγα να φύγω…με προσέγγιζε και προκαλούσε ότι είμαι παράνομος. Εγώ του είπα δεν χρειάζεται ως δήμαρχος να αντιδρά έτσι σε ένα άτομο, ο οποίος τα τελευταία πέντε χρόνια πέρασα δύσκολα και παίρνω με την υγεία μου. Αυτός φώναζε και μου είπε δικό σου πρόβλημα να φέρεις χαρτί. Μετά κάλεσε Αστυνομία και με κατηγόρησε ότι του έφτυσα…και του είπα ότι δεν έχεις υπόθεση…στα νεύρα μου αντέδρασα και του είπα δεν έχεις υπόθεση. Η κρίση ανήκει σε σας. Πάνω από όλα αξιοπρέπεια».

Να επισημανθεί, ότι η ανάρτηση του Άνδρου Παναγή δέχτηκε πάρα πολλά σχόλια από συμπολίτες του, οι οποίοι υπογραμμίζουν ότι αρκετές φορές ο δήμαρχος της πόλης τους προκαλεί με τον τρόπο του πολλούς πολίτες, εξευτελίζοντας τους.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΈΛΕΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Ο γάμος της παρουσιάστριας με τον εκλεκτό της...

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνει σήμερα Σάββατο 3 Ιουνίου η γνωστή παρουσιάστρια του Omega, Έλενα Θεοδώρου με τον αγαπημένο της επιχειρηματία, Γιώργο Γεωργίου. Λίγο...