Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ: Μόνη στο σπίτι ήταν η 4χρονη που έπεσε στο...

ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ: Μόνη στο σπίτι ήταν η 4χρονη που έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι πολυκατοικίας

-

- Advertisement -
my office

Λίγα λεπτά χρειάστηκαν για να πέσει από το μπαλκόνι πολυκατοικίας στη Λεμεσό το τετράχρονο κοριτσάκι, το οποίο είχε Άγιο και σώθηκε.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από τις μέχρι τώρα μαρτυρίες που εξασφάλισε η Αστυνομία, την ώρα που συνέβη το ατυχές συμβάν, το κοριτσάκι βρισκόταν για μικρό χρονικό διάστημα στο σπίτι, καθώς ο πατέρας της είχε μεταβεί σε κοντινό σημείο με το αμάξι για να πάρει την μητέρα από τον χώρο εργασίας της. Ενώ βρισκόταν μόνη στο σπίτι η τετράχρονη είχε βγει στο μπαλκόνι του διαμερίσματος και ανέβηκε στην καρέκλα και το τραπέζι, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και πέσει στο κενό.

Το παιδί, το οποίο είχε τις αισθήσεις του, διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λεμεσού όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα λεκάνης και θλάση πνεύμονα. Η τετράχρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για εξετάσεις και έπειτα στο Μακάρειο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους. Η κατάσταση της υγείας της βρίσκεται εκτός κινδύνου.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: