Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΝΤΙΓΟΝΗ ΛΟΥΚΑ: Επέστρεψε στα παλιά της λημέρια-(Φώτο)

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΛΟΥΚΑ: Επέστρεψε στα παλιά της λημέρια-(Φώτο)

-

- Advertisement -
my office

Σε γνώριμα λημέρια επέστρεψε η δημοσιογράφος και άλλοτε παρουσιάστρια Αντιγόνη Λουκά εκφράζοντας τη αμέριστη ικανοποίηση της που θα συνεργαστεί ξανά με παλιούς συνάδελφους.

Κάνοντας τα πρώτα της βήματα στο ΣΙΓΜΑ ως παρουσιάστρια και δημοσιογράφος η Αντιγόνη Λούκα το 2004 πήγε στο ΚΟΤ και ακολούθως το 2013 πήγε απόσπαση στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων μαζί με την αείμνηστη Ζέτα Αιμιλιανίδου ως εκπρόσωπος Τύπου για την οποία μιλά με τα καλύτερα λόγια αφού κοντά της έμαθε αρκετά πράγματα. Μετά το θάνατο της Ζέτα Αιμιλιανίδου, η Αντιγόνη Λουκά συνεργάστηκε με τον Κυριάκο Ι. Κούσιο για τον οποίο νοιώθει εκτίμηση προς το πρόσωπο του.

Σήμερα, η Αντιγόνη Λουκά επέστρεψε πίσω στα παλιά της λημέρια στο Υφυπουργείο Τουρισμού και νιώθει ιδιαίτερη χαρά γιατί θα συνεργαστεί και πάλι με τους παλιούς της συνάδελφους αλλά και με τον νέο Υφυπουργό Κώστα Κουμή, ο οποίος έχει όραμα και φιλοδοξίες.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΈΛΕΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Ο γάμος της παρουσιάστριας με τον εκλεκτό της...

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνει σήμερα Σάββατο 3 Ιουνίου η γνωστή παρουσιάστρια του Omega, Έλενα Θεοδώρου με τον αγαπημένο της επιχειρηματία, Γιώργο Γεωργίου. Λίγο...