Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΦΥΛΑΞΕΩΣ: «Η βουή των Βαγονιών»-Ένα τραγούδι αφιερωμένο στις αδικοχαμένες ψυχές...

ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΦΥΛΑΞΕΩΣ: «Η βουή των Βαγονιών»-Ένα τραγούδι αφιερωμένο στις αδικοχαμένες ψυχές από τους Κύπριους μαθητές-Πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του (Βίντεο)

-

- Advertisement -
my office

Ένα τραγούδι με ένα καλοστημένο βίντεο που δείχνει την ευαισθησία και τον συγκλονισμό των καθηγητών και των μαθητών του Λυκείου Αγίας Φυλάξεως κυκλοφόρησε σήμερα τιμώντας με αυτό τον τρόπο της αδικοχαμένες ψυχές των παιδιών που χάθηκαν στην φονική αμαξοστοιχία των Τεμπών.

Η τραγωδία στα Τέμπη στις 28 Φεβρουαρίου 2023 συντάραξε τις ψυχές όλων μας, γι’ αυτό το Λύκειο  Αγίας Φυλάξεως ένοιωσε την ανάγκη να εκφράσει τα βαθιά τους συλλυπητήρια προς στις οικογένειες των θυμάτων αποτίοντας με το δικό τους τρόπο, φόρο τιμής στις αδικοχαμένες ψυχές αυτής της ανείπωτης τραγωδίας.

«Ευχόμαστε, αυτό μας το τραγούδι να αποτελέσει έστω ένα μικρό βάλσαμο στις καρδιές όλων και ένα ταπεινό μνημόσυνο. Ως εκ τούτου, τόσο οι συντελεστές του τραγουδιού, όσο και οι καθηγητές και οι μαθητές του Λυκείου μας, σας ευχόμαστε από καρδιάς καλή ακρόαση»

Το τραγούδι ονομάζεται «Η Βουή των βαγονιών» και οι στίχοι είναι του φιλόλογου Ανδρέα Νικολάου, η μουσική στο πιάνο της καθηγήτριας μουσικής, Γεωργία Πέτρου ενώ το τραγούδι ερμηνεύει η καθηγήτρια φιλολογίας, γνωστή σε όλους ερμηνεύτρια, Ευδοκία Καδή. Η κινηματογράφηση, και η σκηνοθεσία έγιναν από τον Γιώργο Βασιλείου.Οι εναέριες λήψεις και κινηματογράφηση στα Τέμπη είναι από τον Κωνσταντίνο Βασιλειάδη.

Η χορογραφία είναι της καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής Μαρία Ιωάννου και στο βίντεο συμμετείχαν οι μαθήτριες Ειρήνη Γεωργίου Μαρίνα Ιωσήφ Ιωάννα Παπαϊωάννου Μελίνα Νεοφύτου Μαρία Χαριδήμου.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΈΛΕΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Ο γάμος της παρουσιάστριας με τον εκλεκτό της...

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνει σήμερα Σάββατο 3 Ιουνίου η γνωστή παρουσιάστρια του Omega, Έλενα Θεοδώρου με τον αγαπημένο της επιχειρηματία, Γιώργο Γεωργίου. Λίγο...