Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήNEWSAΔΑΜΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗ: «Σπάνια οι άνθρωποι γράφουν κάτι θετικό...»-Μια ανάρτηση που αξίζει να...

AΔΑΜΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗ: «Σπάνια οι άνθρωποι γράφουν κάτι θετικό…»-Μια ανάρτηση που αξίζει να γίνει viral

-

- Advertisement -

Την δική του άποψη εξέφρασε μέσω του διαδικτύου, Δρ. Αδάμος Χατζηπαναγή ο οποίος ευχαρίστησε δημόσια πατέρα του οποίου ο πεντάχρονος γιος του, νοσηλεύονταν για δώδεκα μέρες στην παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας. Ο Δρ. Αδάμος Χατζηπαναγή θέλοντας να εκφράσει τις ευχαριστίες του έδωσε την δική του απάντηση.

«Οι άνθρωποι συνήθως γράφουν πολλές σελίδες για να εκφράσουν το παράπονο τους, έστω κ αν τις περισσότερες φορές είναι χωρίς καμία υπόσταση. Και τότε βέβαια η ανάρτηση γίνεται viral. Σπάνια οι άνθρωποι γράφουν κάτι θετικό. Η δική σας η ανάρτηση, πρώτα από όλα τιμά εσάς, και εμάς απλά μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε. Ευχαριστούμε πολύ».

Διαβάστε την ανάρτησή του πατέρα, Θωμά Θωμά

«Ιατρικό Διευθυντή Γ.Ν. Λάρνακας

Κο Αδάμο Χατζηπαναγή
(για Παιδιατρική Κλινική)

Eπιτρέψτε μου να εκφράσω τις θερμότατες ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μου σ’ εσάς προσωπικά και στο ιατρικό, το παραϊατρικό, το νοσηλευτικό προσωπικό και τις λειτουργούς καθαριότητας της Παιδιατρικής Κλινικής του Γ.Ν. Λάρνακας, για την άψογη φροντίδα που προσέφεραν στο πεντάχρονο αγοράκι μου, Λοΐζο Θωμά, ο οποίος νοσηλεύτηκε για 12 μέρες (από 6 μέχρι 17 Μαρτίου 2023) στην Παιδιατρική Κλινική με σοβαρή λοίμωξη των εντέρων.

Οι άνθρωποι αυτοί επιτελούν ένα λειτούργημα και προσπαθούν να ανταπεξέλθουν μέσα από τις δυσκολίες και τις ελλείψεις που υπάρχουν στη δημόσια υγεία επιδεικνύοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης και ευαισθησία αλλά και άρτια επαγγελματική κατάρτιση. Το έργο που επιτελείται είναι υπεράνω κάθε προσδοκίας και ευχαριστώ όλους τους εργαζόμενους στην Παιδιατρική Κλινική που στάθηκαν δίπλα μας – και με το παραπάνω – στην περιπέτεια που βιώσαμε.

Η αντιμετώπιση των ασθενών από μέρους όλων ανεξαιρέτως των εργαζομένων στην Παιδιατρική Κλινική είναι ωσάν να είναι μέλη της οικογένειάς τους. Ό,τι χρειαστήκαμε ήταν αμέσως παρά το πλευρό μας παρά την υπερπληρότητα της Κλινικής, ενώ κάτι που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν ότι, όποτε έπρεπε να τρυπηθεί ο μικρός για αναλύσεις ή για χορήγηση ορού, ένοιωθα ότι βίωναν μαζί του την αγωνία και τον φόβο του και με «μαμαδίστικη» προσέγγιση προσπαθούσαν να το κάνουν όσο το δυνατόν πιο ανώδυνο.

Καλή δύναμη στο έργο σας. Σας ευχαριστώ και πάλι.

Θωμάς Θωμά»

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: