Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ«ENAΣ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ»: Φιλανθρωπικές παραστάσεις όπου τα έσοδα θα δοθούν για το...

«ENAΣ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ»: Φιλανθρωπικές παραστάσεις όπου τα έσοδα θα δοθούν για το χαμόγελο της Χριστιάνας

-

- Advertisement -

Δύο φιλανθρωπικές παραστάσεις όπου όλα τα καθαρά έσοδα θα δοθούν στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, για πολλά παιδικά χαμόγελα, και το χαμόγελο της Χριστιάνας θα ανεβούν σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Η παράσταση με τον τίτλο Ένας μεταλλωρύχος θυμάται θα ανεβεί επί σκηνής την Κυριακή 26 Μαρτίου στις 20.00 στο Σατιρικό Θέατρο στην Λευκωσία ενώ την Παρασκευή 31 Μαρτίου στις 20.30 στο Θέατρο Ριάλτο στη Λεμεσό. Τις παραστάσεις μπορούν να παρακολουθήσουν ηλικίες άνω των 10 ετών. Τιμή €12- €15.

Μέσα από το contemporary flamenco η Compania Flamenca Filippa παρουσιάζει το συγκλονιστικό χοροθεατρικό έργο, εμπνευσμένο από το ομώνυμο βιβλίο του Παντελή Βαρνάβα, τιμώντας τον αγώνα των μεταλλωρύχων που πάλεψαν έχοντας ποτίσει με τον ιδρώτα και το αίμα τους το χώμα. Η κραυγή τους σμίγει με εκείνη των ανδαλουσιανών εργατών της Ισπανίας, που τραγουδούν μαζί τους «τον αγώνα της επιβίωσης». Η παράσταση είναι μια ιδέα, χορογραφία και σκηνοθεσία της Φιλίππα Στυλιανούδη ενώ συμμετέχουν οι χορευτές, Σκεύη Serena, Φιλίππα Στυλιανούδη. Τα κείμενα είναι της Εύης Πανίκου και πρωταγωνιστούν ο Χρίστος Κυριάκου Palodias και η Εύη Πανίκου.  

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: