Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήNEWS«ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑ ΕΥΧΗ»: Διαδρομή Αγάπης από το σύνδεσμο μοτοσικλετιστών για τα...

«ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑ ΕΥΧΗ»: Διαδρομή Αγάπης από το σύνδεσμο μοτοσικλετιστών για τα παιδιά με καρκίνο –Την Κυριακή θα τους υποδεχθεί η Μοδέστια στην κοινότητα της- (Βίντεο)

-

- Advertisement -

Με θετικά μηνύματα και με μεγάλη ικανοποίηση υποδέχτηκαν σήμερα διάφορες κοινότητες τους μοτοσικλετιστές Egophobia οι οποίοι πραγματοποιούν τη διαδρομή Αγάπης για την ενίσχυση του ταμείου για τα παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο μια ευχή». Ένα πρόσωπο που αγωνιά να τους δει από κοντά είναι και η μικρή Μοδέστια.

Σήμερα, η ομάδα των μοτοσικλετιστών σε μια από την στάση τους ήταν και το Δημοτικό Σχολείο Ξυλοφάγου όπου οι μαθητές είχαν τη ευκαιρία να δώσουν την δική τους εισφορά. Την Κυριακή η μικρή Μοδέστια θα βρεθεί κοντά στους μοτοσικλετιστές όπου αναμένει και εκείνη με τη σειρά της να τους δει από κοντά και να δώσει τη δική της εισφορά.

Από το πρωϊ οι μοτοσικλετιστές διέσχισαν τους δρόμους της Κύπρου ενώ γύρω στις 14.15 σταθμός του τέλους της διαδρομής του θα είναι το Υφυπουργείο Ναυτιλίας, όπου η Υφυπουργός Ναυτιλίας παρά τω Πρόεδρο κυρία Μαρίνα Χατζημανώλη μαζί με το προσωπικό του Υφυπουργείου, θα παραδώσει την εισφορά τους στους μοτοσικλετιστές.

Η ετήσια «Διαδρομή Αγάπης» πραγματοποιείται με στόχο τη ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από τα πολλαπλά προβλήματα του παιδικού καρκίνου. Οι εθελοντές μοτοσικλετιστές περνώντας το δικό τους μήνυμα: «Αγάπη για το σωστό μοτοσικλετισμό και αγάπη για τον πάσχοντα συνάνθρωπο» διεξάγεται με τη συνεργασία δικυκλιστών της Ομάδας «Ζ» της Αστυνομίας. Η πορεία θα καλύψει διάφορα σχολεία σε Δήμους και Κοινότητες σε όλες τις επαρχίες όπου σταθμεύουν σε πόλεις και χωριά, όπου εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Εκκλησίας, σωματείων, εταιρειών, καθώς και άτομα, θα μπορούν να κάνουν τις εισφορές τους σε εντεταλμένα μέλη του Συνδέσμου.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: