Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήNEWSΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ: Έρχεται στην γενέθλια γη του πατέρα της-«Μαμά κοίτα, χωρίς χέρια»-«Ό,τι...

ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ: Έρχεται στην γενέθλια γη του πατέρα της-«Μαμά κοίτα, χωρίς χέρια»-«Ό,τι πιο γενναίο έχω κάνει στην ασήμαντη ζωή μου»

-

- Advertisement -

Μια παρουσία γνωστή, οικεία αλλά και λατρεμένη η συγγραφέας-δημοσιογράφος, Έλενα Ακρίτα έρχεται στο νησί μας, τον τόπο καταγωγής της για να παρουσιάσει το νέο της βιβλίο.

Η γνωστή συγγραφέας θα βρεθεί την Πέμπτη 23 Μαρτίου, καλεσμένη του ημικρατικού καναλιού στις 19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αρχείου ΡΙΚ, με στόχο να παρουσιάσει το βιβλίο της, «Μαμά κοίτα, χωρίς χέρια» των εκδόσεων ΔΙΟΠΤΡΑ. Όπως η ίδια αποκάλυψε μαζί της θα είναι και ο αγαπημένος της, θείος, διαπρεπής πολιτικός και επιστήμων, Τάκης Χατζηδημητρίου.

Η Έλενα Ακρίτα θα μιλήσει για τις δυσάρεστες αλήθειες που κρύβονται πίσω από τη λάμψη, θα απαντήσει στις ερωτήσεις των αναγνωστών και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

Να επισημανθεί, ότι το βιβλίο της γνωστής συγγραφέας μέσα σε ελάχιστες μέρες, μπήκε στη δεύτερη θέση στο top10 των best sellers στο Public Συντάγματος-Εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ. Όπως η ίδια διευκρινίζει το βιβλίο αυτό είναι μια κατάθεση ψυχής για μένα και νιώθω ευγνώμων που αγαπήθηκε από εσάς.

Η αμεσότητα, ο αυτοσαρκασμός, ο αυθορμητισμός, το χιούμορ, η ειλικρίνεια, χαρακτηριστικά της γραφής της Έλενας Ακρίτας η οποία μέσα από τις σελίδες του βιβλίου της κάνει μια εξομολόγηση που είναι «ό,τι πιο γενναίο έχω κάνει στην ασήμαντη ζωή μου», όπως παραδέχεται η ίδια.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: