Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΑΝΤΡΗ ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ: Oι συγκινητικές ευχές στην μητέρα της που έχει σήμερα...

ΑΝΤΡΗ ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ: Oι συγκινητικές ευχές στην μητέρα της που έχει σήμερα τα γενέθλια της-(Βίντεο)

-

- Advertisement -

Ένα από τα πολυτιμότερα πρόσωπα στην ζωή μας είναι και η μητέρα μας. Η Άντρη Καραντώνη η οποία θαυμάζει τη μητέρα της, Αργυρούλα και σήμερα γιορτάζει τα γενέθλια της, θέλησε να της ευχηθεί μέσω του διαδικτύου δείχνοντας της για άλλη μια φορά το σεβασμό για τους αγώνες που έκανε ώστε να είναι πάντοτε στο πλευρό των παιδιών της.

«Μανούλα μου αγαπημένη

Σήμερα κλείνεις τα 56 χρόνια ! Πρωτίστως να σου ευχηθώ Χρόνια Πολλά και υγεία στη ζωή σου να σε χαιρόμαστε και να μας χαίρεσαι!

Αν με ρωτούσαν ποια γυναίκα θαυμάζω στη ζωή μου θα απαντούσα φυσικά τη μάνα μου! Για τον κάθε ένα ξεχωριστά η μάνα αποτελεί πρότυπο αλλά εσυ είσαι ξεχωριστή , είσαι μια μάνα που καθημερινά παλεύεις να μεγαλώσεις τον αδερφό μας τον γιο σου το παιδί σου που έχει τόσες πολλές απαιτήσεις για να μπορεί να έχει μια φυσιολογική ζωή ! Και δεν του στερείς τίποτα αλλά αντιθέτως όσες δυσκολίες και να έχεις καθημερινά βρίσκεις την δύναμη να είσαι στήριγμα για όλους μας! Ένας ήρωας στις ζωές μας ! Δεν θα κρύψω ότι υπάρχουν μέρες που είναι δυσκολότερες! Εσύ μόνο ξέρεις πόση ψυχική και σωματική δύναμη χρειάζεται καθημερινά για να μπορείς να τα ισορροπήσεις όλα! Άξια δασκάλα μεγάλωσες και δίδαξες παιδιά μαζί και εμένα τα πρώτα τους γράμματα και μέχρι σήμερα σου λένε ευχαριστώ ! Θα πω και εγώ ευχαριστώ τα χρόνια στη πρώτη και Δευτέρα τάξη του Δημοτικού που ήσουν η δίκη μου δασκάλα δεν θα πω ότι ήταν εύκολα μιας και στο διπλανό θρανίο ήταν ο αδερφός μου και εσύ έπρεπε να διαχειριστείς όλους τους μαθητές αλλά και τον αυτιστικό σου γιο! Ξέρεις κάτι όμως τα κατάφερες! Πάντα τα καταφέρνεις ! Γιατί είσαι ξεχωριστή! Να μας ζήσεις μανούλα μου! Να μας ζήσεις γιαγιούλα ( Αργυρω+Στύλια )»

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΡΑΦΑΗΛ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ: Το νέο του βίντεοκλίπ του τραγουδιού «Καίγομαι», είναι αφιερωμένο...

Ένα βίντεο που περικλείει όλα τα συναισθήματα που νιώθει ένας άνθρωπος που βιώνει τον καρκίνο κυκλοφόρησε σήμερα ο ταλαντούχος ερμηνευτής Ραφαήλ Χατζημιχαήλ. Το βίντεο...