Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSEΛΕΝΗ Δ: Θα σου πω μια ιστορία-Για τον Μιχάλη Κλάψη

EΛΕΝΗ Δ: Θα σου πω μια ιστορία-Για τον Μιχάλη Κλάψη

-

- Advertisement -

Μέσα από το προσωπικό ιστολόγιο της Ελένη Δ. αναδημοσιεύουμε ένα κείμενο που αξίζει να διαβάσετε το οποίο τείνει να γίνει viral. Ένα κείμενο που αποτυπώνει μια ιστορία για τον Μιχάλη Κλάψη, ο οποίος είναι φοιτητής στη Θεσσαλονίκη και η 25χρονη Ευγενία πάτησε πάνω του για να βγει από την μοιραία αμαξοστοιχία που σκόρπισε το θάνατο σε 57 συνανθρώπους μας.

«Μια ιστορία για τον Μιχάλη Κλάψη .

Ταξίδευε φορώντας ένα κίτρινο φούτερ. Αυτό θυμόταν η 25χρονη Ευγενία για τον νεαρό που μετά το δυστύχημα στα Τέμπη της είπε: «Πάτα πάνω μου για να βγεις». Αυτόν τον νεαρό αναζητούσε μέσω social media προκειμένου να του εκφράσει τη βαθιά της ευγνωμοσύνη που τη βοήθησε να βγει από το 3ο βαγόνι του μοιραίου Intercity 62.

Και η αναζήτηση απέδωσε. Πρόκειται για τον 20χρονο Μιχάλη Κλάψη από τους Λειψούς, ο οποίος είναι φοιτητής στη Θεσσαλονίκη, στην ίδια σχολή με τον Ανδρέα Αλικανιώτη.«Πάτα πάνω μου για να βγεις» είπε ο Μιχάλης Κλάψης στην συνεπιβάτιδα του στα Τέμπη.Εκτός από την Ευγενία, βοήθησε μια μητέρα με ένα μωρό. Μια μητέρα που τη στιγμή της σύγκρουσης τάιζε το μωρό της.” Το έχασε και ευτυχώς το βρήκα ζωντανό κάτω από το κάθισμά μου” ανέφερε. Και τους δύο τους έβγαλε μέσα από ένα τζάμι που έσπασαν κάποιοι άλλοι επιβάτες.

Από το ” πάμε κι όπου βγει” μέχρι το “πάτα πάνω μου για να βγεις ” έτη φωτός η απόσταση … Αυτά τα παιδιά μας κάνουν να ελπίζουμε ότι μπορεί να φτιάξουν έναν καλύτερο κόσμο από αυτόν που τα αναγκάσαμε να ζουν ..μπράβο λεβέντη μου , μας δίνεις ελπίδα ότι υπάρχουν εκεί έξω άνθρωποι με ενσυναίσθηση ,ανθρωπιά , ευαισθησία και αγάπη στον συνάνθρωπο …!!!

Credit: Αθανάσιος Διαμαντής»

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΡΑΦΑΗΛ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ: Το νέο του βίντεοκλίπ του τραγουδιού «Καίγομαι», είναι αφιερωμένο...

Ένα βίντεο που περικλείει όλα τα συναισθήματα που νιώθει ένας άνθρωπος που βιώνει τον καρκίνο κυκλοφόρησε σήμερα ο ταλαντούχος ερμηνευτής Ραφαήλ Χατζημιχαήλ. Το βίντεο...